Haberler

Rus Turist Tesadüfen Gasp Anlarını Kaydetti

Güncelleme:

New York'a turist olarak giden bir Rus, güpegündüz soygun olayını kamerasına kaydetti.

22 yaşındaki Ahmed Hassan isimli zanlı gün ortasında Brooklyn'in Brighton Beach caddesi üzerinde soygun girişiminde bulundu. 7 eylül pazar günü saat 12:30'da meydana gelen olay bir Rus turistin kamerasınca kaydedildi.

ARAÇTA BOĞUŞTULAR

Görüntülerde gri gömlekli Hassan, kurbanının önünde dikilirken sonra gri Nissan arabasına yöneliyor. Hassan'ın arkasından gelen 23 yaşındaki ismi açıklanmayan mağdur şahıs arabanın şoför koltuğunda Hassan ile boğuşmaya başlıyor.

BAŞKA BİR ARACA ÇARPTI

Arabanın içinde boğuşma devam ederken sol ön kapısı açık olduğu halde hareket ediyor. Orta refüjü aşarak karşı istikametten gelen araçların bulunduğu şeride dalan gri Nissan, trafiğe takılmış beklemekte olan başka bir araca çarparak duruyor.

Araçtan inen iki şahsın mücadelesi çevredekilerin şaşkın bakışları arasında sokak kavgasına dönüşüyor.

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine polisin gelmesi sonucunda zanlı Hassan gözaltına alındı ve ikinci dereceden gasp ile suçlandı. Polisin verdiği bilgilere göre Hassan suç mazisi 2008'e kadar uzanıyor. Suç geçmişinde bulunan kimi olaylar gasp ve hırsızlık benzeri suçlardan oluşuyor.

Polisin açıklamasına göre gasp mağduru şahsın sol kolunun ön kısmında ve sağ göğsünde ısırık izleri tespit edilmiş.

Haberler.com/Adil Yıldız

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Ahmed Hassan Brooklyn Nissan Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title