Haberler

Meksika'da Kanlı Hesaplaşma! Kamyonet Kasasında İşkence Edilmiş 15 Ceset Bulundu

Güncelleme:

Meksika'da park halinde bulunan kamyonette, kurşunlanarak öldürülen 15 kişinin cesedi bulundu.

Meksik'nın Michoacan eyaleti savcılığından yapılan açıklamada, Aquila bölgesinde yol kenarına bırakılmış kamyonetin içinde 15 ceset bulunduğu bildirildi. Kamyonetin içindekilerin silahlı saldırıda öldürüldüğü ifade edilen açıklamada, maktullerin işkence gördüğüne dair işaretler olduğuna dikkat çekildi.

ADAM KAÇIRAN KİŞİLER OLDUKLARI NOTU BULUNDU

Açıklamada, cesetlerden birinin, "Tapınak Şövalyeleri" kartelinin yerel bir üyesine ait olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Kamyonetin içindekilerin "adam kaçıran kişiler" olduğu gerekçesiyle öldürüldüğü ileri sürülen, alelacele yazılmış notlar bulunduğu kaydedildi.

UYUŞTURUCU KARTELİ İLE ÇİFTÇİLER SAVAŞ HALİNDE

Meksika'nın batısındaki zengin tarım alanlarına sahip Michoacan bölgesi, uzun zamandır Tapınak Şövalyeleri uyuşturucu karteli ve silahlı sivil gruplar arasındaki çatışmalara sahne oluyor. Silahlı sivillerin çoğunlukla bölgedeki çiftçilerden ve tarım işçilerinden oluştuğu belirtiliyor.


500

Yorumlar (6)

Teşhis:

Meksika''da yıllardır Mafyanın ve Mafyalaşmanın pençesinde. Uyuşturucu Baronları zaman zaman bu tür zalimce cinayetler işleyerek birilerine gözdağı veriyorlar. Öyle gözüküyor ki Meksika yönetiminin içine kadar sızmışlar. İtalya''da yıllardır bizimkinin kankisi Berlusconi''den çekti. O da aynı şekilde Mafyalaşma ve Mafya yöntemleri ile ülkeyi yönetiyordu. Aynı şey bizde de mevcut. Demokratik Hukuk Devletinden , Anti Demokratik Mafya Devletine gidiş var.

0
1
yanıtYanıtla
MEKSİKALİ PENGUEN:

Meksikada Sıradan bir gun

0
0
yanıtYanıtla
kaya:

bune vahset gelipgecici fani dunyaya deyermi inanclI insan baki alemi kazan maya caLIsIr.... hakIn yolunda ...

0
0
yanıtYanıtla
Hacı Yatmaz:

Yemezler.... En az 6 aylık haber bu.

0
0
yanıtYanıtla
NapolyonBonepart:

Bi yerde kanun adalet olmaz uygulanmazsa Devlet olmaz. İnsanlar gider kendi adaletini uygular. Adamları haraca bağlamışlar Devlet yetersiz kalmış. Kanuna herkes uyacak. Devlet yetkilileri işini tam yapacak. Kanun önünde herkes eşittir.

0
0
yanıtYanıtla
Anneyiz tüm Mehmetciklerin.:

ilimuniatinin en fazla govde gosterisi yaptigi iki ulkeden biri meksika brezilya..Ruhunu deccale satmislar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title