Haberler

İniş Sırasında Alev Alan Rus Uçağının Görüntüleri Yayınlandı

Rus Televizyonları 10 Temmuz’da Kırım’a İnişi Sırasında Pistte Alev Alan Uçağın Amatör Kamera İle Çekilen Görüntülerini Yayınladı. Rusya Federasyonu Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Vladimir Masorin’i De Taşıyan Tu-134 Tipi Uçağın, Piste Yüksek Bir Hızla Girdiği Ve 2 Motorunun A...

Rus televizyonları 10 Temmuz’da Kırım’a inişi sırasında pistte alev alan uçağın amatör kamera ile çekilen görüntülerini yayınladı. Rusya Federasyonu Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Vladimir Masorin’i de taşıyan TU-134 tipi uçağın, piste yüksek bir hızla girdiği ve 2 motorunun alev aldığı açıklanmıştı. Soruşturmayı sürdüren yetkililer, motorların alev almasına ve uçağın hızının düşmemesine bir kuşun da neden olmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Kazada ölen olmamış, yaralanan 3 askeri yetkili hastanede tedavi altına alınmıştı. Rus Deniz Kuvvetleri Komutanı, Rusya’nın Kırım’da bulunan Karadeniz donanmasını denetlemek için bölgeye geliyordu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title