Haberler

Delhi'de iki kadın kardeşlerinin alacaklıları tarafından öldürüldü

Güncelleme:

Delhi'nin Ambedkar Basti bölgesinde iki kadın, kimliği henüz belirlenemeyen saldırganlar tarafından öldürüldü. Suçlular yakalandı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Suçluların kurbanların kardeşiyle bir para anlaşmazlığı olduğu iddia ediliyor. Delhi Başbakanı Arvind Kejriwal, olaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve ailenin acısını paylaştı. Kategori: Güncel

Delhi'nin Ambedkar Basti bölgesinde Pazar günü iki kadın, kimliği henüz belirlenemeyen saldırganlar tarafından öldürüldü. Delhi Polisi, suçluları yakaladı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Suçlular, Arjun ve Micheal isimlerinde iki kişi ve kurbanların kardeşiyle bir para anlaşmazlığı olduğu iddia ediliyor.

Delhi'de iki kadın kardeşlerinin alacaklıları tarafından öldürüldü

Başlangıç aşamasında yapılan araştırmalar, olayın bir para meselesiyle ilgili olduğunu gösteriyor. Hayatını kaybedenler, 30 yaşındaki Pinky ve 29 yaşındaki Jyoti olarak tanımlanıyor.

Polise gelen bir çağrıya göre, bir grup insanın Ambedkar Basti'deki iki kadını vurduğu belirtildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kimliği belirsiz saldırganlar tarafından vurulan Pinky ve Jyoti'yi buldu ve kadınlar Delhi'deki SJ Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili olarak "Saldırganların öncelikle kurbanın erkek kardeşini hedef aldığı ancak onu bulamayınca iki kadını vurduğunu düşünüyoruz. Olayla ilgili olarak IPC'nin ilgili maddelerine göre bir dava açıldı ve soruşturma devam ediyor," dedi, Güney Batı Delhi DCP'si Manoj C.

Delhi Başbakanı Arvind Kejriwal, olaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve ailenin acısını paylaştı. Ayrıca, halkın Delhi'de güvende hissetmediğini belirterek yasa ve düzenin durumu üzerine eleştirilerde bulundu.

Kejriwal'ın tweet'inde "Her iki kadının aileleriyle duygularımızı paylaşıyoruz. Onların ruhları huzur bulsun. Delhi halkı artık kendini güvende hissetmiyor. Delhi'nin yasa ve düzenini düzeltmek yerine, Delhi hükümetini tamamen ele geçirmeye çalışanlar var. Eğer bugün Delhi'nin yasa ve düzeni, LG yerine AAP hükümetinin kontrolünde olsaydı, Delhi en güvenli şehir olurdu," ifadelerini kullandı.

AAP lideri ve Delhi Sağlık Bakanı Saurabh Bhardwaj da RK Puram bölgesinde iki kadının öldürülmesini kınarken, başkentteki yasa ve düzen durumunu da eleştirdi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title