Haberler

Dumlupınar Teknokent ve Kütahya 2. OSB iş birliği

Güncelleme:

Dumlupınar Teknokent'in Kütahya'da bulunan kurumlar ile iş birliği çalışmalarında Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal ve Prof. Dr. Ersan Öz, Kütahya 2. Organize Sanayi'ye ziyarette bulundu.

Dumlupınar Teknokent'in Kütahya'da bulunan kurumlar ile iş birliği çalışmalarında Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal ve Prof. Dr. Ersan Öz, Kütahya 2. Organize Sanayi'ye ziyarette bulundu.

Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi'ne ( Osb ) bir ziyaret gerçekleştiren Rektör Kazım Uysal ve Dumlupınar Tasarım Teknokent Genel Müdürü Ersan Öz, Kütahya 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çetiner ve OSB Müdürü Murat Demir ile bir araya geldi. Görüşmede Türkiye ve Kütahya ekonomisinin yanında Dumlupınar Teknokent'te yapılabilecek yeni projeler ve Kütahya ile üniversite sanayi iş birliğine Teknokent katkısının nasıl artırılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Çetiner'in, OSB faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdiği görüşmede. Rektör Uysal ve Genel Müdür Öz de Teknokentte yapmak istedikleri çalışmalar ve Teknokenti ulaştırmak istedikleri noktaya ilişkin dair planlarından söz ettiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

ODTÜ Teknokent Dumlupınar Kütahya OSB Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title