Haberler

Güne rekorla başlayan dolar, 7,47 ile tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor

Güncelleme:

Dolar/TL, güne rekorla başlamasının ardından 7,47 ile tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro 8,82'den, sterlin ise 9,81'den alıcı buluyor.

Dün en düşük 7,4241, en yüksek 7,4668 seviyelerini gören dolar/TL, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,3 değer kazancıyla 7,4576'dan tamamladı. Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 10.30 itibarıyla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 7,4703'den işlem görüyor.

EURO VE STERLİN NE KADAR?

Aynı dakikalarda euro/TL 8,8240'dan, sterlin/TL ise 9,8131'den satılıyor. Dolar endeksi, 5 iş günü üst üste süren yükselişini bugüne de taşıyarak şu dakikalarda yüzde 0,1 artışla 93,1 seviyesine çıktı. Euro/dolar paritesi ise yatay bir seyirle 1,18'un hemen üzerinde dengelendi.

PİYASALAR VERİ GÜNDEMİNE ODAKLANDI

Analistler, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ise Euro Bölgesi'nde büyüme verisinin takip edileceğini belirterek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisine ilişkin haber akışı ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere jeopolitik gelişmelerin gündemin odağındaki yerini koruduğunu söyledi.
Kaynak: AA / Ekonomi

Doğu Akdeniz Sterlin Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917 Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? #9917
Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

500

Yorumlar (5)

neden kine:

allah allah bidaha kontrot edin evladım bi yanlışlık olmasın. Ekonomimiz çok iyi avrupa bizi kıskanıyor ondan hep bu yalan haberler tabi. .

5
0
yanıtYanıtla
meczup:

üretim ekonomisini bırakır cebindeki beş on dolara güvenip ithalata yönelirsen olacağı bu yüksek fahiş vergiler yüzünde artan üretim maliyetleri çiftçiyi, sanayiciyi üretimden uzaklaştırırsa olacağı bu millet zamanında mecliste ceylan derili koltuklara harcanan paraları gördü ama şimdiki israflar onlara rahmet okutur yurdun dört bir yanı saraylarla donatıldı uçan sarayları saymıyorum bu millet bu muameleyi hak etmiyor ülkenin tüm kaynakları çar çur ediliyor ve bunu koyun gibi sessizce izliyoruz

3
0
yanıtYanıtla
ren:

hep diyoruz amma insanlar maalesef anlamiyoo, yeni model etelfon almagin peshini burakin yaaa, her yeni model etelefonlar yuzunden ulkelerin dollar krizi artiyo, cunki dollarlari iphone samsung ve diger markalar alib kendi ulkelerine goturuyor, biide kalkip devleti sorumlu tutuyor, devlet ne yapsin? hangi birine yetsin? seni yedirsin doyursun, seni buyutsun okutsun, sana baksin korusun, bide sana keyfine gore arabalar telefonlarmi alsin? artiq birazda siz ulkenizi devletinizi dushunun koruyun.

0
1
yanıtYanıtla
Gözlem Vatandaşa reva görülen:

Varlık fonundan satılan Millipiyango bugünlerde Millipiyangoonline olarak oynanabiliyor. Sayısal Loto 6/49 oldu 6/60 Süper Loto 6/54 oldu 6/90. Adı ÇILGIN LOTO: Olasılıklar ne kadar arttı dersiniz. ? 10 milyar 68 milyon 374 bin 520 den 5 katrilyon 609 milyon 225 bin 400''de 1''e JOKER''lisi de 5 katrilyon 235 milyon 305 bin 40''da 1''e yükseldi. Bulma şansınız da o kadar azaldı. Eskiden bir umut vardı. Artık o da yok. ! Dünya öküzün boynuzunda dönüyormuş dediğimde inanmıyorsunuz.

1
0
yanıtYanıtla
Mine:

Doları olanlar gözleri aydın olsun biraz daha zengin olacaklar Yermiyormuş gibi Ellerini oguşturuyorlardır .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title