Haberler

Dolar düştü, Melih Gökçek Twitter'da coştu: Şimdi sıra marketlerde, fiyatları düşürmeyen fırsatçıdır

Güncelleme:

Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan kurdaki dalgalanmaları durdurmak amacıyla içinde dövize endeksli mevduat sisteminin de olduğu 10 maddelik tedbirleri açıkladı. Bu ifadeler sonrasında gündüz 18.43 lirayı gören dolar, 13 seviyelerine indi. Aynı saatlerde Twitter'dan açıklamalar yapan Melih Gökçek, "Şimdi sıra marketlerde. Dolar oynadıkça anında fiyat artıranlar, dolar düşünce de aynı hassasiyeti göstermiyorlarsa fırsatçıdır ve ülkesine ihanet etmektedir." dedi.

Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dövizdeki yükselişi durdurmak amacıyla içinde dövize endeksli mevduat sisteminin de olduğu 10 maddelik tedbir paketini paylaştı. Erdoğan, "Hiçbir vatandaşımızın 'kur daha yüksek olacak' diye mevduatını Türk lirasından dövize geçirmesine ihtiyaç kalmayacak. TL mevduat geliri kur altında kalırsa aradaki fark ödenecek." ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMA SONRASINDA DOLAR DÜŞTÜ

Erdoğan'ın TL mevduatıyla ilgili açıklaması sonrası dolar 12,27 seviyelerine kadar gerilemişti. Güne 13,50 liradan başlayan dolar/TL, saat 08.50 itibarıyla 12,30 seviyelerinden işlem görüyor.

MELİH GÖKÇEK MARKETLERE DİKKAT ÇEKTİ

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Gökçek, "Şimdi sıra marketlerde. Dolar 18.36'yı gördü. Şu an için 13.42. Dolarda düşüş %27. Raftaki her şeyin fiyatı sabah %27 düşmeli. Dolar oynadıkça anında fiyat artıranlar, dolar düşünce de aynı hassasiyeti göstermiyorlarsa fırsatçıdır ve ülkesine ihanet etmektedir.

"İNSANLAR FİYATLARI DÜŞÜRMEYENLERE TEPKİSİNİ KOYMALI"

Yarın marketlerde alışverişe gidenler fiyat düşürmeyenlere demokratik tepkisini koymalı. Şimdi fırsatçılara karşı demokratik mücadele zamanı." ifadelerini kullandı.

Dolar düştü, Melih Gökçek Twitter'da coştu: Şimdi sıra marketlerde, fiyatları düşürmeyen fırsatçıdır

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Ekonomi

Melih Gökçek Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (7)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

İ.Melih GÖLÇEK ilk kez doğru konuşmuş.

2
21
yanıtYanıtla
çokomelli :

Gökçek' cim önce tarım ofisleri bir indirim yapsa da görsek. Ya da ÖTV, MTV ve araç muayenede de indirim görelim. Ya da yakıtlarda neden indirim olmadı. Önce taşın altına milletin devleti koymalı. zincir marketlere zaten gitmeyiz şayet indirim oluyorsa ve Tarım ofisleri yapıyorsa... Ama nerde

13
1
yanıtYanıtla
Erdoğan uslu :

İnşallah bir an önce fiyatlar düşer. Maliye yoğun bir şekilde çalışmalı. Fiyatları aşağıya çekmeyenlere ağır cezalar verilsin. Arkanızda bu kadar güç varken sizleri kimse tutamamalı.

10
1
yanıtYanıtla
Klm :

Sanki dersin tüm dert tasa zincirlerde sanki zincirin 10 TL sattığını DEVLETİN TARIM KREDİ MARKETLERİ 5 satıyor hepsi fiyat aynı önce TARIM KREDİ MARKET DÜŞÜRSÜN BAKALIM 2 YA İÇİNDE DEMİRDEN TEKSKTİLE GIDADAN SEBZEYE MEYVEYE TÜM VERGİ KALEMLERİ DÜŞÜCEKMİ SADECE GIDA DEĞİL 2022 göreceğim gelecek VERGİ ZAMLARINI EMLAKTAN TRAFİK KADAR BEKLE GÖR YAŞA BUNUN BİR BEDELİ OLMALIDIR

11
0
yanıtYanıtla
Koparan:

Mayisa kadar bekle..! Birazda kafayi sen; şu dolarımızı, neden düşürüyorsunuz? Biz yuvarlak masa şövelyeleri olarak,ne guzel dolarlarimizı auvrolarimizin yükselisini ve Turk milletininin pahalilıktan, inim inim inledigini ,bir elimiz cebimizde, bir elimiz castronun purolarında, büyuk bir zevkle tüttüruyoruz diyen, mundarist yaratiklara tak. Bak; Nasil fosaldilar, cürumüş balon gibi..?

yanıt0
yanıt0
hasan can:

DOĞRU SÖZE NE DENİLEBİLİR Kİ :)

4
5
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

fiyatlar niye düsmüyor nerede bu devlet

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title