Haberler

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Eğitim Semineri

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Türk Tarihinde Büyük Bir Yeri Bulunan Afyonkarahisar'ın, "Zaferin, Kültürün, Termalin, Mermerin ve Lezzetin Başkenti" Olduğunu Söyledi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Türk tarihinde büyük bir yeri bulunan Afyonkarahisar'ın, "Zaferin, kültürün, termalin, mermerin ve lezzetin başkenti" olduğunu söyledi.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından Afyonkarahisar'da düzenlenen eğitim seminerine katılan ve burada bir konuşma yaparak konuk belediye başkanlarına kenti tanıtan Abdullah Kaptan, Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyük Taarruz emrini verdiği Kocatepe'nin, il merkezine 20 kilometre uzaklıkta olduğunu söyledi. Türkiye'nin kavşak noktasında yer alan Afyonkarahisar'da önemli bir trafik akışının bulunduğunu kaydeden Kaptan, "Türkiye et ihtiyacının yüzde 18'ni, İstanbul et ihtiyacının yüzde 35'ini karşılayan Afyonkarahisar'ın, yumurta tavukçuluğunda da ciddi geliri bulunmaktadır. Afyonkarahisar, bölgemizde büyük çaplı toplantıların, seminerlerin ve konferansların yapıldığı bir kent konumuna geldi. Türk tarihinde büyük bir yeri bulunan Afyonkarahisar, zaferin, kültürün, termalin, mermerin ve lezzetin de başkentidir" dedi.

İçişleri Bakanlığı Kontrolörü ve Birlik Genel Sekreteri Halil Memiş ise misafirperverlikten dolayı Kaptan'a teşekkür etti. Bu arada, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından seminerin düzenlendiği otelde stand açıldı.

(ATA-Y) 26.02.2008 18:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title