Haberler

Dinçer Azaphan: Galatasaray için kafamı, gövdemi ortaya koymaya hazırım

Güncelleme:

"Aslan Gibi Sponsor" Dinçer Azaphan"Bugün 1000 forma geldi GS Store'dan, bunları ihtiyaç sahibi taraftarlarımıza dağıtacağız""Taraftarlarımız sabırlı olsun""Her zaman Galatasaray taraftarının yanındayım, arkasındayım""Transferi herkes çok istiyor ancak tabii ki bunlar hemen olmuyor"Ata SELÇUK /...

"Aslan Gibi Sponsor" Dinçer Azaphan

"Bugün 1000 forma geldi GS Store'dan, bunları ihtiyaç sahibi taraftarlarımıza dağıtacağız"

"Taraftarlarımız sabırlı olsun"

"Her zaman Galatasaray taraftarının yanındayım, arkasındayım"

"Transferi herkes çok istiyor ancak tabii ki bunlar hemen olmuyor"

Ata SELÇUK / - Galatasaray'a her dönem maddi-manevi destek veren isimlerin başında gelen Dinçer Azaphan, sms desteklerinin yanı sıra sık sık yüklü oranda forma satın alarak da kulübüne katkı sağlıyor.

Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Dinçer Azaphan, Demirören Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in başlattığı, "Aslan Gibi Sponsor" kampanyasına destek olarak GS Store'dan forma alarak ihtiyaç sahibi taraftarlara dağıtacak olmasıyla ilgili gelen soruya yanıt veren Azaphan, "Bugün 1000 tanesi geldi GS Store'dan. Çoğunluğunu il dışında ihtiyacı olan tüm taraftarlarımıza dağıtacağız inşallah. Kargoyla şuraya, buraya yolla diyenlerin mesajını çok alıyorum. Öncelik engelli ve ihtiyacı olan taraftarlarımıza. Bayburt'takilere, Erzurum'dakilere, Edirne'dekilere yollayacağız, daha sonra da ihtiyacı olan arkadaşlara formalarımızı dağıtacağız" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLARIMIZ SABIRLI OLSUN"

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan birçok futbolcu ile arkadaş olduğunu kaydeden Dinçer Azaphan, "Galatasaray'ın transfer etmek istediği futbolcuların hepsi bizim kardeşimiz, dostumuz. Bizi de ziyaret ediyorlar, biz de arada sırada sosyal medyadan paylaşıyoruz. Bu demek değil ki Galatasaray'a gelecekler. Galatasaray Kulübü, hocamız Fatih Terim en iyisini bilirler. Hepsi benim dostum, arkadaşım. Her gün gelip gidiyorlar. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsun diyorum, her şey güzel olacak" dedi.

"HER ZAMAN GALATASARAY TARAFTARININ YANINDAYIM, ARKASINDAYIM"

Kampanyanın çok iyi olduğunu dile getiren Azaphan, "Kampanya için başkanımız startı verdi. Kendisi 500 bin TL, Abdurrahim ağabey de, birkaç iş insanı da desteklerini iletiyorlar. Bence çok iyi oldu. Damlaya damlaya göl olur. Biz de bu kampanyanın içindeyiz her zaman. Bağışımızı yaptık, devam edeceğim ben bağışlarıma. Herkesin içi rahat olsun, ben her zaman Galatasaray taraftarının yanındayım, arkasındayım. Kafamı, gövdemi ortaya koymaya hazırım" diye konuştu.

"TRANSFERİ HERKES ÇOK İSTİYOR ANCAK TABİİ Kİ BUNLAR HEMEN OLMUYOR"

Dinçer Azaphan son olarak taraftarların transferle ilgili beklentilerini anladığını belirterek, "Tepkiden ziyade çok talepleri oldu. Başakşehir'den olsun, diğer takımlardan olsun. Futbolcuları çok istiyorlar, haklılar. Biz de istiyoruz, hepimiz istiyoruz, başkanımız da istiyor. Ama tabii ki bunlar hemen olmuyor. Maliyeti yüksek futbolcular, çok büyük rakamlar. Kulübümüz, başkanımız, yönetimimiz ne uygun olursa, en iyi şekilde yapacaktır. Taraftarımızın içi rahat olsun" ifadelerini kullandı ve sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Cengiz Dinçer Azaphan Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

dadaş:

şuna beceriksizlik desenize

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title