Haberler

Didier Drogba'yı yakalayan Falcao, eski G.Saraylı Elmander'in gol sayısına ulaşmayı hedefliyor

Güncelleme:

Galatasaray formasıyla 22 maçta 15 gol atan Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao, sarı kırmızılı kulübün efsaneleri arasında yer alan Drogba, Melo ve Saunders'ı yakaladı. Falcao'nun yeni hedefi 16 golü bulunan İsveçli futbolcu Johan Elmander bulunuyor.

Erzurum'da galibiyeti getiren Radamel Falcao, G.Saray'ın Süper Lig'deki 8 golünün 7'sine direkt katkı sağladı. 5 gol-2 asistle oynayan Kolombiyalı, kırmızı kart sonrasında ise A.Gücü maçında cezalı duruma düştü.

Sarı-kırmızılılarda 1 seneyi geride bırakan Falcao, ligde toplamda 15 gole ulaştı ve G.Saray'da oynamış birçok önemli yıldızı yakaladı.

GÖZÜ ELMANDER'DE

Didier Drogba, Felipe Melo ve Dean Saunders gibi efsaneler de parçalı formayla toplam 15 gol atmıştı. 16 gollü Elmander'i yakalamasına sadece 1 gol kalan Falcao, penaltı noktasından 5 atışından da 5 gol buldu. Yıldız oyuncu G.Saray forması ile attığı 16 golün 15'ini Süper Lig'de kaydetti. 22 kez lig maçlarında sahne alan Falcao, 15 gol bulurken diğer sayısını ise Ziraat Türkiye Kupası maçında attı.

Didier Drogba'yı yakalayan Falcao, eski G.Saraylı Elmander'in gol sayısına ulaşmayı hedefliyorJohan Elmander

40-45 ARASINDA TAKIMA NE OLUYOR

Ligde oynadığı son 3 maçta da gol yiyen sarı-kırmızılılar, 40-45. dakikalar arasında kalesini savunamadı. Kasımpaşa'dan Yusuf ve Alanya'dan Babacar'ın ardından Erzurum'da da Novikovas buldukları gollerle G.Saray'ı soyunma odasına eli boş gönderdi. Teknik heyet 40-45 arasına yapacağı analizlerle Ankaragücü maçı öncesi oyuncuları uyaracak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Johan Erik Calvin Elmander Felipe Melo Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

bjk:

penaltılarla mı :)))

3
4
yanıtYanıtla
XYYX:

FALCAO YU TARTIŞACAK KADAR KUŞŞ BEYİNLİSİNNNN. .

yanıt2
yanıt3
BJK:

Sende eski yıllarını iç geçire geçire hayal kuran bi angutsun

yanıt1
yanıt1
Yeniçeri:

Larinden iyidir 8 taşlı

yanıt0
yanıt0
Esas Hedef:

Onları bırak, Gomis''i yakala

2
2
yanıtYanıtla
ultrAslan:

22 maçta 15 gol atan adama kötü diyorlar. bunlar alışmış umut buluta vs. ne kadar cok oynarsa o kadar cok gol atar bu adam. FALCAO

2
2
yanıtYanıtla
KARA:

YATA YATA NE ARA ATTI O KADAR GOLÜ

2
1
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Ülkemizde falcao gibi golcüler begenilmiyor sanki ülkemizi yıldız futbolcu kaynıyor her yıl Avrupaya en az 10 futbolcu gönderiyoruz

1
0
yanıtYanıtla
Kim:

erzuruma attigi gol efsaneydi takım kötü olunca falcao da kendini gösteremiyor adam akıllı iki kanat bir on numara olsa falcao 40 atar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title