Haberler

Denizlispor Kaptanı Yusuf Şimşek'ten Çarpıcı Açıklamalar

Denizlispor'un Tecrübeli Kaptanı Yusuf Şimşek, Hayatındaki En Büyük Hatalardan Birisinin Fenerbahçe'den Ayrılmak Olduğunu Belirtirken, "Fenerbahçe'de Alex'e Verilen Şans Bana Verilseydi Heykelim Dikilirdi" Dedi.

Denizlispor'un tecrübeli kaptanı Yusuf Şimşek, hayatındaki en büyük hatalardan birisinin Fenerbahçe'den ayrılmak olduğunu belirtirken, "Fenerbahçe'de Alex'e verilen şans bana verilseydi heykelim dikilirdi" dedi.

Denizlispor takım kaptanı Yusuf ve ikinci kaptan Bülent Ertuğrul, Özel Servergazi Liseleri tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı. Coşkulu tezahürat eşliğinde salona gelen iki oyuncu, kendilerini kısaca tanıttıktan sonra öğrencilerin sorularını cevapladı. Tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek'e yöneltilen soruların büyük bölümünün Fenerbahçe ile ilgili olması dikkat çekti. Lise öğrencilerinin sorularını samimi bir şekilde cevaplandıran Yusuf Şimşek, hayatında yaptığı en büyük hatalardan birinin de

Fenerbahçe'den ayrılmak olduğunu söyledi. Herkes gibi kendisinin de geçmişte önemli hatalar yaptığını belirten tecrübeli futbolcu, "Önemli olan zamanla bu hatalardan dönmek. Fenerbahçe'den beni kimse göndermek istemedi. Ancak ben fazla forma şansı bulamadığım için kendim ayrılmak istedim. Hayatımdaki en büyük hatalardan birisi Fenerbahçe'den ayrılmak oldu. Şimdi keşke ayrılmasaydım diyorum ama her şeyde de bir hayır vardır" dedi.

Yabancı futbolculara verilen değerin yerli oyunculara verilmediğini belirten Yusuf Şimşek, "Verilseydi zaten bugün durum daha farklı olurdu. Yine tekrarlıyorum Alex gibi bana şans verilseydi heykelim dikilirdi" diye konuştu.

Turkcell Süper Ligi'nin zor geçtiğini, ligde eskisi gibi 4 büyükler gibi bir kavram kalmadığını belirten tecrübeli futbolcu, "Her takım her takımı yenebilecek düzeye geldi. Önümüzde bir Sivasspor gerçeği var. Galatasaray lider, Beşiktaş ve Fenerbahçe onları takip ediyor. Güzel bir lig yaşanıyor. Takımlar güç olarak birbirine eşit. Denizlispor olarak geçen sezonlara göre daha iyiyiz. İyi oynuyor ve pozisyonlara giriyoruz. Ufak tefek hatalarımız oluyor. Gol yollarında etkisiz kalıyoruz. Bunun şanssızlık mı

beceriksizlik mi olduğunu bilemiyoruz. Bu eksiklerimizin giderilmesi için hocamız gerekeni yapıyor. Şu anda 9 puanımız var ve 10. sırada yer alıyoruz. Hedefimiz üst sıralar. Ligde 10. sıradan aşağıya düşmemek istiyoruz çünkü böyle olursa panik başlar. Ligin ilk yarısı için hedeflediğimiz puana doğru adım adım ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

Bir öğrencinin "Lincoln mü Alex mi daha iyi ?' sorusuna Yusuf, "Ben Fenerbahçeli olduğum için Alex diyorum" cevabını verdi.

Sakatlığı sebebiyle bir ay sahalardan uzak kalacak olan Denizlispor'un ikinci kaptanı Bülent Ertuğrul ise, mücadeleye dayalı bir ligin yaşandığını belirterek, "Mücadeleye dayalı bir lig var. Denizlipor olarak ligde istikrarı yakalamamız açısından son haftada Ankaraspor'dan aldığımız puanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Artık taraftarlar yenilmeyen bir takım istiyor. Geçen sezon son 10 maçta nasıl yenilmediysek, şimdi de ilk yarının sonuna kadar böyle olmak istiyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.

Denizlispor, geçen yıllarda yaşadığı sıkıntıları yaşamayacak" ifadelerini kullandı.

Söyleşinin ardından Özel Servergazi Liseleri Müdürü Zeki Göçer, Denizlisporlu futbolculara çiçek ve çeşitli hediyeler verirken, tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek de okul müdürüne Denizlispor forması hediye etti.

(AV-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title