Haberler

Denizlispor - Altınordu Maçının Ardında

TFF 1. Lig’in 11. haftasında Denizlispor, evinde konuk ettiği Altınordu’yu 2-0 mağlup etti.

TFF 1. Lig'in 11. haftasında Denizlispor, evinde konuk ettiği Altınordu'yu 2-0 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü müsabakayı değerlendirdi.

Maçı kazanmak için geldiklerini belirten Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "İlk yarıya baktığınızda, birçok net pozisyonumuz vardı atamadık, direkten döndü. Duran toptan kalemizde golü gördük. 1-0 geriye düştüğümüzde bile oyun disiplininden kopmadık. Ancak rakip 10 kişi kaldı, biraz daha yüklenip çok pozisyon bulsak da, değerlendiremedik. Belki ilk yarı beraberliği yakalasaydık, bu avantaja dönüşebilirdi. İkinci yarıda rakibin oynaması, bazı avantaja dönüşebiliyordu. Daha çok deniyorlar, daha çok mücadele ediyorlar, biz bunu çözemedik. Son bölümlerde çözdük ama maç 2-0 olmuştu. Girdiğimiz pozisyonlarda kaleci başarılıydı. Üzgünüz, kaybettik. Aslında kazanmak için her şey uygundu. İlk yarı futbolumuz da buna uygundu ama başaramadık, ufak tefek hatalarımız oldu, bu da kaybetmemize neden oldu" dedi.

Üç puandan çok daha fazlasını kazandıklarını ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, "10 kişi ile kaldıktan sonra bizim için bu galibiyet çok daha anlamlı olacaktır. Maçı kırmızı karta kadar olan bölümü değerlendirirsek, aslında gol yemeden maçı bitirdik. Ama gol yiyebileceğimiz pozisyonları da rakibe verdik. Baktığınızda 10 kaldıktan sonra dezavantaj gibi gözüken bölümü, uzun süre olmasına rağmen çok daha iyi oynadık. Yani takım savunması anlamında çok daha iyi oynadık. Takım oyununu daralttık, rakibe pozisyon vermedik. Benim için bu maçta oyun vesaire önemini yitirdi. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra skoru almak, bizim için çok önemliydi. Üç puandan fazlası bir galibiyet, tabii bu galibiyetin mimarı tamamen oyunculardı. Hepsini yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum, alınlarından öpüyorum. Müthiş bir mücadele verdi, onun karşılığında üç puan aldığımız için mutluyuz" diye konuştu.

"Ağır bir karardı ama hakemlerle ilgili çok konuşmak tarzım değil"

Hakemin Kerem Can Akyüz'e gösterdiği kırmızı kart hakkında da açıklamalarda bulunan Erginer, verilen kartın kendilerini gelecek günlerde kötü etkileyeceğini söyledi. Erginer, "Ben hakemlerle ilgili çok yorum yapmıyorum. Sahanın içinde genelde maçın adrenalini yüksek, hakem de hatalı karar verebiliyor, biz de hatalı davranışlar yapabiliyoruz. O taraf orada kalıyor, dikkat ettiyseniz 5-6 haftadır hakemlerle ilgili çok konuşmuyorum. Bugün de konuşmak istemiyorum, hakemlerle ilgili çok yorum yapmak tarzım değil. Ağır bir karardı ama hoca öyle gördü. Tabi belli bir standartta karar vermek durumundalar" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kemal Erginer Denizlispor Altınordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title