Haberler

Denizli'de Anaokulu Yaptırma Kampanyası

Denizli'de Okul Yaptırma Kampanyası Son Hızıyla Sürüyor. Bereket Enerji Anaokulu Protokolü Düzenlenen Törenle İmzalandı.

Denizli'de okul yaptırma kampanyası son hızıyla sürüyor. Bereket Enerji Anaokulu protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Denizli Valiliği'nde düzenlenen törene Vali Hasan Canpolat, Bereket Enerji firması adına Ceyhan Saldanlı ve Ali Yağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan katıldı. Denizli Valisi Hasan Canpolat törende yaptığı konuşmada, Denizli'de okul öncesi eğitim ile ilgili çok kapsamlı bir çalışma başlattıklarını ve Denizlili hayırseverlerin bu çalışmaya çok büyük oranda destek verdiklerini söyleyerek, "Hayırseverlerimizin verdiği bu destekle okul öncesi eğitim konusundaki hedeflerimize ulaşacağız. Enerji konusunda Türkiye çapında ciddi yatırımlar yapan Bereket Enerji firması yürüttüğümüz kampanyaya olumlu cevap vererek, Kınıklı Beldesi'nde bir anaokulu yaptırmayı taahhüt ettiler. Kendilerine destekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Yapılan bu yatırım sayesinde Bereket Enerji'nin ismi eğitim şeref listesinde daima yaşayacak" dedi. Bereket Enerji Üretim A.Ş. adına konuşan Ceyhan Saldanlı ise, yapılan her şeyin insanların mutluluğu için yapıldığını, insanların mutlu olması ve toplumların ileri gidebilmeleri için eğitimin de ileri düzeyde olması gerektiğini ifade ederek, "Eğitim düzeyimiz ne kadar ileri seviyede olursa, işlerimizde de o kadar ileri gideriz. Bizler Bereket Enerji olarak bu noktalara gelebildiysek, bunu devletimizin verdiği eğitime borçluyuz. Yapacağımız bu yatırımla devletimizin bize sunduğu imkanları bizden sonraki kuşaklara sunmuş olacağız. Sayın Valimizin öncülüğünde eğitim alanında böyle bir yatırım yapmaktan son derece mutluyuz. Denizli'ye hayırlı olsun" diye konuştu. Konuşmaların ardından Kınıklı Beldesi'nde yaptırılacak olan "Bereket Enerji Anaokulu"nun protokolü, Denizli Valisi Hasan Canpolat ve Bereket Enerji A.Ş. adına Ceyhan Saldanlı ve Ali Yağlı tarafından imzalandı.

Bereket Enerji'nin Kınıklı beldesinde yaptıracağı bodrum+zemin+bir kattan oluşan, 6 derslikli ve 120 öğrenci kapasiteli anaokulunun inşaatının 2008 yılında başlayıp 2009 yılında tamamlanması planlanıyor. Toplam bin 822 metrekare inşaat alanına sahip ve 1 milyon YTL'ye mal olacak olan Bereket Enerji Anaokulu'nun protokolü, Denizli'de nisan ayı içerisinde imzalanan dördüncü okul protokolü oldu. Nisan ayı içerisinde imzalan protokollerle yapılacak olan toplam yatırım tutarı 5 milyon 750 bin YTL'yi buluyor.

(SK-SÇ-Y) 09.04.2008 11:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title