Haberler

David Beckham, Nusret'in Şovu Karşısında Mest Oldu!

Güncelleme:

Ailesiyle Nusret'in restoranına giden David Beckham, Nusret'in şovunu video çekip Instagram'dan paylaştı. Beckham'ın videosu 6 milyon kez izlendi.

David Beckham Instagram hesabından dünya çapında üne kavuşan şef Nusret Gökçe ile çekilen bir videosunu paylaştı. Video bir saatte 6 milyon izlenme aldı.

NUSRET'İN ŞOVUNU HAYRANLIKLA İZLEDİ

Dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü futbolcuları arasında yer alan İngiliz David Beckham, Nusret'in New York'taki restoranına gitti. Çocuklarıyla birlikte öğle yemeği yiyen Beckham, yaşadığı deneyimi Instagram'da paylaştı. Nusret'in özel şovunu hayranlıkla izleyen efsane futbolcunun videosu bir saatte 6 milyon izlenme ve yüz binlerce beğeni aldı.

"HARİKA BİR DENEYİMDİ"

David Beckham, Instagram paylaşımına şu notu düştü: "Harika öğle yemeği için teşekkürler. Seninle tanışmak bir zevkti ve fevkalade bir deneyimdi. Miami'de görüşürüz."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

David Beckham Instagram New York Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

bir çomaristan sakini:

türkiye''de en fakir vatandaşımız bile akepe sayesinde nusret''te sabah akşam et yiyebilir. elhamdülillah ehonomi çohhh eyiii. . . tüm dünya kıskanayiii bizüüü.

8
4
yanıtYanıtla
Osman:

Lüzumsuz onuda siyasete bağladın ya aferim

yanıt1
yanıt1
VATANDAS:

Yok ya montaj bu video ordaydim ben Bekim geldi abi corba varmi sordu bide cocuklarina menemen istedi param az dedi ben tamam sorun yok ben öderim karinlarini doyorsunlar dedim yaziktir ac kalmasinlar.

7
1
yanıtYanıtla
YUSUF:

Nusret ülkendekileri doyur bir sürü aç var

6
1
yanıtYanıtla
1453:

Nurset Afrin''e git. Kiymetli Türk askerine destek ol. Boş, boş dolaşma. Erkek ol

2
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adam amerikaya gitmiş restoran açmış işyerinede tanınmış kişiler gelip yaptıklarını tadıp olumlu izlenimlerle ayrılıyorlar yhelal olsun adama kendi çabalarıyla buralara kadar gelmiş amerika gibi yerde restoran açmış çoğu kişi konsolosluktan vize bile alamıyor okadar basit değil gurbet ellerde yıllarca çalışıp bugünlere gelmek

4
0
yanıtYanıtla
CELASUN:

Helal olsun Nusret''e kıskananlar çatlasın. Kıskandık la bebe. Ama seni değil ETLERi. Et pahalı memlekette yarım kilo kıyma alıyoruz o kadar bu etlere bak

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title