Haberler

Darbukacıyla Tartışan Şahıs, Olayla Alakası Olmayan Denizlispor Amigosunu Öldürdü

Güncelleme:

Denizli'de bir restoranda darbukacıyla tartışan şahıs silahına sarıldı. Darbukacıyı yaralayan zanlı, olayla alakası olmayan restoran çalışanını öldürdü. Restoran çalışanının Denizlispor amigosu olduğu ortaya çıktı.

Denizli'de bir restoranda darbukacıyla tartışan şahıs silahına sarıldı. Darbukacıyı yaralayan zanlı, olayla alakası olmayan restoran çalışanını öldürdü.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, Çamlaraltı Mahallesi 6051 Sokak'taki bir restoranda O.D. isimli şahısla restoranda darbuka çalan Seyhan D. arasında tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı, kavgada iddiaya göre Seyhan D. mutfağa girerek aldığı bıçakla kendini savunmaya çalıştı. Yine iddiaya göre O.D., yanındaki silahla restoranın mutfak kısmına rastgele ateş açtı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Silahtan çıkan kurşunlar mutfakta çalışan Haydar Varan ile Seyhan D.'ye isabet etti. Ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Varan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti, bacağından yaralanan Seyhan D.'nin ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. Öte yandan olayda hayatını kaybeden Varan'ın fanatik bir Denizlispor taraftarı olduğu ve diğer taraftarlar tarafından sevilen biri olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çamlaraltı Mahallesi Denizli Seyhan 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

BURHAN BEY:

ASGARİ ÜCRET 1800 DEN AZ OLURSA BU SEFER OY YOK ONA GÖRE GEÇİNEMİYORUZ EN AZ 1800 OLMALIKİ RAHAT GEÇİNELİM KİRA FATURALAR EGİTİM MASRAFLARI MUTFAK MASRAFLARI FALAN DERKEN PARA KALMIYOR SADECE 950 LİRA KİRA VERİYORUM TEK ÇALIŞINCA GEÇİM ZOR ENAZINDAN 1800 İYİ PARA İNŞALLAH HADİ BAKALIM

3
21
yanıtYanıtla
BİR DOST:

1800 olunca senin kira 950 den 1000 tl ye cıkacak market masrafın 300 tl den 400 e cıkacak hayat şartları asgari ücret gibi artaracak yine geçinemeyeceksin . O YÜZDEN SİZ 2 KİŞİ ÇALIŞIN

yanıt4
yanıt0
GURBANOF:

A BENİM SALAK GADEŞİM, ZATEN ÇOK SAYIN HÜKÜMETİMİZİN SÖYLEDİĞİ RESMİ ZAMLA 1920 OLMASI LAZIM!!! GEL VELAKİN, HER ŞEY EN AZ 100, DE 50 ZAMLANDIĞI İÇİN, ASGARİİ 2400 LİRA OLMASI LAZIM, ZATEN KAFANIN BASMADIĞI, ALAKASI OLMAYAN HABERE, BU YORUMU YAPMAN!!!!

yanıt5
yanıt0
...:

nankör burhan

yanıt0
yanıt0
:

O KADAR SALAKSIN O KADAR SALAKSIN Kİ TAM BİR MAL SIN.

yanıt0
yanıt0
ABDİBEY:

Koyun can derdinde kasap et derdinde. Konu farklı ama Fakir fukarada ekmek derdinde. Ben ihtiyacı olmayan biriyim ama asgari ücret neti 2000 TL altında olursa insanlık suçudur. Politikacıların halkı düşünme zorunluluğu vardır. Unutmasınlar, görünmüyor diye takmıyorlar ama mescitlerin dışında da ALLAH var.

yanıt0
yanıt0
Ne Zaman Bu hale gedik biz:

Herkesin belinde silah, bıçak birine benzettiğin için baksan ölüyorsun yazık...

22
1
yanıtYanıtla
GÜNEŞ:

fransa ab cayir cayir yaniyor, neden küresel medya da ses yok?

13
7
yanıtYanıtla
PEDİYATRİ:

KANALLARDA YAYINLANAN ÇAKMA MAFYA DİZİLERİ VE BİRÇOK ŞİDDET İÇEREN DİZİLER BU HALE GELMEKTEKİ ENBÜYÜK ETGEN

17
0
yanıtYanıtla
4kgame:

eğer biri kavga çıkarmakta ısrar ediyorsa üstünde silah vardır

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title