Haberler

3 Gün 3 Gecelik Düğünde Gelin Kuafördeyken, Damat İntihar Etti!

Güncelleme:

Mardin'de 3 gün 3 gece düğünü yapılacak olan damat, ikinci günde gelin kuafördeyken kendini silahla başından vurarak öldürdü. Damadın ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, düğünü dün başlayan damat Nesih A. (26), evde tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

3 GÜN SÜRECEK DÜĞÜN HAZIRLANDI

Hayatlarını birleştirmek için yola çıkan Nesih A. ile ismi açıklanmayan nişanlısı için organize edilen üç gün sürecek düğünü dün başladı.

Mardin'de Damat, Düğün Günü İntihar Etti

İLK GÜN GELİN VE DAMAT DOYASIYA EĞLENDİ

Mahalledeki düğünde ilk gün gelin ve damat adayıyla davetliler, doyasıya eğlendi. Gelin bu sabah saçını yaptırmak için ilçe merkezine, kuaföre giderken, damat Nesih A. da baba evindeki odasına çekildi.

Mardin'de Damat, Düğün Günü İntihar Etti

DAMAT, KENDİNİ BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ

Bir süre sonra Nesih A.'nın odasından bir el silah sesi geldi. İçeri giren yakınları, Nesih A.'yı kanlar içerisinde bulunca, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Mardin'de Damat, Düğün Günü İntihar Etti

Gelen sağlık ekibi, başından tabancayla vurulan Nesih A'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

DÜĞÜN İPTAL OLDU, MAHALLE MATEM YERİNE DÖNDÜ

Yakınları sinir krizi geçirirken, düğün iptal oldu, mahalle matem yerine döndü.

İntihar nedeni bilinmeyen Nesih Asan'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızıltepe Uluköy Mardin 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

Antalya:

Çok acı. Kim bilir ne derdi vardı. Kimse kınamasın

35
1
yanıtYanıtla
CUNDULLAH CEYŞUL İSLAM:

BEŞERİN DERDİNE DERMAN DIR KUR AN. KUR AN SIZ SIRTLANDAN BETERDİR İNSAN!

14
5
yanıtYanıtla
ESOB:

yazık allah rahmet eylesin

13
0
yanıtYanıtla
musallat:

cin vakası kızın cini kıskanıp buhran geçirtti kesin damata bölge zaten cinler diyarı

5
8
yanıtYanıtla
efsane:

böyle bi günde kimse bişey diyemez çünkü allah tan başka kimse bilemez allah ailesine sabır versin zor şupeli durum ama

11
1
yanıtYanıtla
Bekiro:

Allah Allah düğünü neden iptal etmişler acaba.! Devam etselermiş ya...

6
4
yanıtYanıtla
hakkaten:

bende onu düşünüyorum

yanıt0
yanıt1
Ah acı,:

Seni yaşamayan bilmez, senin nasıl bir zehir olduğunu. Allah rahmet etsin!

10
0
yanıtYanıtla
Kürşad:

Bana göre intihar değil cinayet olabilir. Bazıları sevmediği icin intihar etmiş olabilir yazmış. Kadınmiki bu zorla evlendirilip intihar etsin. Erkek istemezse istemez. Ikinciside niye ikinci gün intihar etsin. Birisi öldürmüş intihar süsü vermiş

4
3
yanıtYanıtla
son savasci:

rahmetli evlenip hergün ölmektense bir kez ölürüm kurtulurum demistir kein

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title