Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca, at eti iddialarına ateş püskürdü: Yalan ve iftira

Güncelleme:

Lalegül Tekstil Tarım ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi tarafından üretilen sucuklarda at eti tespit edildi. Şirketin kendisiyle bağlantılı olduğu iddialarını kesin bir dille yalanlayan Cübbeli Ahmet Hoca, "Bunların tümü yalan ve iftiradan ibarettir" dedi.

'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile bağlantılı olduğu öne sürülen Lalegül Tekstil Tarım ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi tarafından üretilen sucuklarda at eti tespit edildi.

"ORTAKLIĞIM VE HİSSEM BULUNMAMAKTADIR"

Konuyla ilgili tüm gözlerin çevrildiği Cübbeli Ahmet Hoca firma ile alakası olmadığını belirtti. Söz konusu iddialar için, 'yalan ve iftira' diyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Benim konuşma yaptığım Lâlegül TV şirketi ile hiçbir ortaklığım ve hissem bulunmamaktadır. Ben de bu olay üzerine televizyonun yetkililerine sorduğumda onlar: 'Lalegül ismi markalaştıktan sonra uncusundan, elbisecisinden, hastanesine kadar her türlü alanda Lalegül ismi kullanılmaktadır. Bunların Lalegül TV ile hiçbir alakası bulunmamaktadır. İsim benzerliğinden başka hiçbir alakamız yoktur. Bizim yayıncılıktan başka hiçbir ticari faaliyetimiz, üretim ve satışla ilgimiz alakamız olmadı.' dediler" açıklamasını yaptı.

"TÜMÜ YALAN VE İFTİRADAN İBARETTİR"

Söz konusu iddiayı gündeme taşıyan gazeteciye de tepki gösteren Cübbeli, "Celal Eren Çelik isimli bir müfteri, bana ait şirketin ürettiği sucuklardan at eti çıktı diye bir haber yapmış. Tele1 ve ABC Gazetesi gibi internet siteleri de bu habere mal bulmuş mağribi gibi atlayarak bunu yaymaya çalışmışlar. Bunların tümü yalan ve iftiradan ibarettir" dedi.

BAKANLIK DÜN TEK TEK İFŞA ETTİ

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın dün yayınladığı listede laboratuvar sonucuyla taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen gıdaları üreten/ithal eden; kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve/veya satan firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasını içeren bilgiler kamuoyunun bilgisine sunulmuştu. Yapılan araştırma sonucunda 91 firmaya ait 133 parti üründe taklit ve tağşiş yapıldığı tespit edildi. Böylece bakanlık 2012 yılından bu yana taklit ve tağşiş yapan 1609 firmaya ait 3.605 parti ürünü ifşa etmiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ahmet Mahmut Ünlü Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500

Yorumlar (174)

REALİST:

nedense en büyük günahlarıda siz sözde Allaha en yakınlar işliyor neden acaba dini sorgulamamız gerekiyor sanırım siz yeterince araştırarak bunları rahatça yapabiliyorsanız bizlerin blmediği şeyler var demek ki

24
29
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

ALLAHA YAKIN OLANLARMI BU VE BUNUN GİBİLERDE VE GENEL OLARAK TOPLUMDA ŞUR EKSİKLİGİ VAR İKİ HADİS ÖGRENEN VE 5 VAKİT NAAMAZ KILAN KENDİNİ DİREK CENNETTE GÖRÜYOR AMA CENNET OKADARDA KOLAY BASİT DEGİL HERKESİ KANDIRABİLİRSİN AMA ALLAHI ASLA KANDIRAMAZSIN.

yanıt2
yanıt2
Kayısı kentli:

Nedense her türlü terör faaliyeti adı altında Atatürk ismini kullananlar çıkıyor. Bu ülkede adam kasabin ismini Lalegul koyduysa Ismailaga ile mi baglantili? Din düşmanlığı size level atlatiyor

yanıt10
yanıt1
perfarator:

realist sen iki satırlık yazıyı dahi okumaya üşenecek kadar koca bir tembel yada okuduğu iki satırı aklı alamıycak kadar embesil yada bunların hepsinin aksine art niyetli patatesin birisin

yanıt2
yanıt0
Hadis Üleması:

Tağut mahmutun Müşrik talebesi . Cukkacı Ahmet''in kestiği et yenmez .

19
26
yanıtYanıtla
demir:

neden o da mi alevlilerden????

yanıt7
yanıt2
Türkmen:

Tağut ne demek acıklarmısınız

yanıt4
yanıt0
müslüman:

Dünyada bir siz Müslümansınız!!! İki kişiden biri karşıdakine kafir derse en az biri mutlaka kafir olur. (ikisi de Müslümansa bile diğeri Müslümana kafir dediği için kafir olur. ) İnsanları imanını bilmeden etmeden kafir demek doğru değildir. Belli ki iftira atılmış saldıranlar hep İslam düşmanları sözde sen de Müslüman olarak onların yanında saf tutuyorsun devam et kiminleysen onlara benzersin.

yanıt4
yanıt4
Adil:

Müslümana tağut, müşrik denmez. Adam açıklamış ilgim yok demiş. O kadar düşman varken müslümanlarla niye uğraşıyorsunuz ki...

yanıt4
yanıt4
zxc:

Alevilerle ne alaka?

yanıt3
yanıt1
Tüm 174 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title