Haberler

Çorlu'da Siyasi Partilerin İlçe Başkanları Bir Araya Geldi

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde 7 Siyasi Partinin İlçe Başkanı, MHP Çorlu İlçe Başkanı Saral Sarıalioğlu'nun Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldi. Çorlu İçin Ortak Hareket Etme Kararı Alan Başkanlar, CHP Çorlu İlçe Başkanı Dt. Ünal Baysan'ın Ankara Yolu İçin de Yeşil Işık Yaktı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 7 siyasi partinin ilçe başkanı, MHP Çorlu İlçe Başkanı Saral Sarıalioğlu'nun ev sahipliğinde bir araya geldi. Çorlu için ortak hareket etme kararı alan başkanlar, CHP Çorlu İlçe Başkanı Dt. Ünal Baysan'ın Ankara yolu için de yeşil ışık yaktı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen gecede bir araya gelen siyasi partilerin ilçe başkanları, Çorlu'nun sorunları karşısında ortak hareket etme yönünde görüş birliğine vardı. MHP Çorlu İlçe Başkanı Saral Sarıalioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Başkanı Dt. Ünal Baysan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül, Saadet Partisi (SP) Çorlu İlçe Başkanı Kurtuluş Ay, Demokratik Sol Parti (DSP) Çorlu İlçe Başkanı Recep Çolakoğlu,

Anavatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Serdar Oğuz, Doğru Yol Partisi (DYP) Çorlu İlçe Başkanı Tuncay Kırmızıgül'ün katıldığı gecede partilerin bazı yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Gecenin ev sahipliğini yapan MHP Çorlu İlçe Başkanı Sarıalioğlu, katılan parti başkanları ve yöneticilerine davetlerine katılmalarından ötürü teşekkür etti.

Sarıalioğlu, gecede Çorlu için birlik mesajı verdiği konuşmasında, "Çorlu'da bazı şeyleri aşmak anlamında ilçe başkanlarımız ve divanları ile bir araya gelerek samimiyeti pekiştirmek istiyoruz. Bu etkinlik Çorlu'muzun olağan ortak sorunlarında birlikte karar verebilmemiz için bir adımdır. Siyasi partilerimizin misyonları, ideolojileri, fikirleri farklı. Amacımız arkadaşlarımızın misyonlarını değiştirmek, fikriyatları yönünde bir değişiklik yapmak değil. Öyle bir düşüncemiz yok. Hepimiz Çorlu'da

yaşıyoruz. İster istemez sıkıntılarımız dertlerimiz Çorlu anlamında olacaktır. Yarın hangi siyasi irade olursa olsun bizim önceliğimiz Çorlu'daki insanlarımıza hizmet için sıkıntılarımızı çözmek olacak. Bundan sonra sırayla siyasi parti ilçe başkanlarımız bu harekette bulunursa ortak sıkıntılarımızı çözme adına hayırlı olur" dedi.

Seçim sathında belli bir mücadele olacağını ancak önemli olanın birçok ilden büyük olan Çorlu'da bazı eksiklerin giderilmesi amacıyla partilerin bir araya gelmesi olduğunu dile getiren CHP İlçe Başkanı Dt. Ünal Baysan ise, "Fikir birliğinde bulunulması çok önemli bir durum. Buradaki ilçe başkanları ile çok samimi değilim belki, ama iyi niyetli olduklarını biliyorum. Gerek parti davranışlarından dolayı, gerek yaşamları ve ticari hayatlarında iyi niyetlerinden kuşku duymuyorum. Bu iyi niyetlerimizi Çorlu

için bir araya getirmemiz yararlı olacaktır" diye konuştu.

Kısa bir süre sonra seçim atmosferine girileceğini ve bu güzel anın seçim sırası ile seçimden sonra da devam etmesini dileyen SP Çorlu İlçe Başkanı Kurtuluş Ay da, Çorlu'yu en iyi noktalara getirebilmek için uğraştıklarını söyleyerek, "Hepimizin birinci öncelikli konusu Çorlu'nun dertleri ve sıkıntıları. Bu toplantılara belediye başkanımızı ve ilin milletvekillerini de davet edelim. Bire bir anlattığımız sorunlarımızı ortak platformlarda dile getirirsek Çorlu'muzun dertleriyle dertlenmiş, böylece halkayı

biraz daha büyütmüş oluruz" şekilde konuştu.

Çorlu'da 7 yıldır ilçe başkanlığı yaptığını ve göreve geldiği ilk yıllarda arzu ettiği bir gecenin gerçekleştiğini dile getiren DSP Çorlu İlçe Başkanı Recep Çolakoğlu da şöyle konuştu:

"Çorlu'da siyasetin birlik beraberlik içerisinde olmasında yarar var. Markette meyve, sebze bol vatandaş gidiyor seçerek alıyor. Önümüzde de seçim var. Vatandaşımız hangi siyasi partiye oy verirse verir, onun kendi arzusudur. Bu gecenin Çorlu'da siyasette bir ses getireceğini tahmin ediyorum. Vatandaşlarımız siyasi partilerin ilçe başkanlarını bir arada görmedi, bir araya gelmedik. Belki birbirimizin ismini dahi bilmiyoruz. Bu gecenin oluşması ve tanışma ile birlikte Çorlu'daki siyasetin de daha iyi

olacağı kanısındayım. Ayda ya da 2-3 ayda bir yemekli gecelerin oluşmasından yanayım. Çorlu metropol bir ilçe, derdi çok. Vatandaşın derdini hepimiz biliyoruz. Vatandaşın derdi çok, derman olmak da bazen mümkün olmuyor. Bu gibi gecelerin devamını diliyorum."

"Hangi partiden olursak olalım Çorlu'da yaşıyoruz" diyen AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül ise Çorlu için uğraştıklarını dile getirdi. Gönül, "Bu gecenin oluşturulması gerçekten çok güzel bir davranış. Belli aralıklarla tekrarlanmasını istiyorum. Millet kimi seçerse biz onun yanındayız. Başlattığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Geceye katılan Anavatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Serdar Oğuz da, "Hepimizin ortak düşüncesi, ortak ülkümüz Türkiye ve Çorlu. İçinde bulunduğumuz siyasette, en yüksek düzeyde ve en akıcı bir şekilde Çorlu için iyi şeyler yapabileceğimizi, el birliğiyle Çorlu için ne gerekiyorsa yapacağımızı ve bunun altından kalacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

MHP İlçe Teşkilatı'na ve İlçe Başkanı Saral Sarıalioğlu'na nazik ve yapıcı bir davette bulunduğu için teşekkür ettiğini belirten DYP Çorlu İlçe Başkanı Tuncay Kırmızıgül, "Dilek ve temennilerim diğer sayın başkanlarımla aynı memleketimiz için el birliğiyle olumlu olabilecek şeyleri oluşturmak, bunların mimarı olmak. Baş vazifemiz bu anlamda birbirimizle omuz omuza, el ele olmak. Siyasi partilerimiz ayrı olabilir. Ama yaşadığımız memleket ve hizmet anlayışımız bir. Türkiye çapında güzel bir birlikteliğin

başlangıcını atıyoruz" şeklinde konuştu.

Geceye katılan ilçe başkanları, Çorlu'nun yararına olabilecek konularda ortak hareket etme kararı aldı. Bazı konularda görüş alışverişinde de bulunan başkanlar, Çorlu'da daha önce 10 yıl belediye başkanlığı yapan CHP Çorlu İlçe Başkanı Dt. Ünal Baysan'ın Ankara'da Çorlu'yu temsil etmesi gerektiğine de işaret etti.

(EŞ-ED-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title