Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Silahlı Saldırıda Yaralandı (7)

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın'da bir restoranda yemek yerken uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın'da bir restoranda yemek yerken uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Tezcan ameliyata alınırken, kaçan saldırgan Kuşadası'nda yakalanarak gözaltına alındı.

Aydın'da Cumhuriyet Bayramı ile ilgili 'Dünden bugüne CHP'li parlamenterler' sergisine katılan Tezcan, etkinliğin ardından akşam saatlerinde Aydın İl Başkanlığı Binası'nın üst katında bulunan Hamsinos Restoran'a geçti. Burada il başkanlığı yöneticileri ve partililerden oluşan 30 kişilik grupla yemek yedi. Bir başka masada arkadaşı Fatih Y. ile alkol aldıkları öne sürülen Alparslan Sargın, yerinden kalkarak Tezcan'ın masasına yöneldi. Silahını çeken Sargın, Tezcan'a bir el ateş etti. Kurşunun ayağına isabet ettiği Tezcan yaralanırken, restoranda büyük panik yaşandı. Saldırgan arkadaşıyla birlikte restorandan koşarak uzaklaştı.

AMELİYATA ALINDI

Partililerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tezcan, ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Tezcan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Tezcan'ın saldırıya uğradığını öğrenen Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çok sayıda partili ve vatandaş hastaneye geldi. Saldırı sonrası güvenlik kameralarını incelemeye alan polis kaçan saldırgan Alparslan Sargın'ı yakalamak için çalışma başlattı. Sargın, Kuşadası İlçesi'nde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sargın'ın sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü belirtildi.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU YARIN AYDIN'A GİDECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Bülent Tezcan'ı ziyaret etmek için hafta sonu programını değiştirip Aydın'a geleceği belirtildi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Tezcan Kuşadası Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title