Haberler

CHP'de CNN Türk boykotunu delen Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek disipline sevk edildi

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi, Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek'i CNN Türk boykotunu deldikleri için ihraç istemiyle disipline sevk etme kararı aldı. Mehmet Sevigen ise A Haber'e çıktığı için disipline sevk edildi.

CHP, CNN Türk'e karşı aldığı boykot kararına uymayan partilileri ihraç etme yoluna gidiyor. CNN Türk yayınlarına katılan Ümit Kocasakalve İrem Çiçek ihraç istemi talebiyle disipline sevk edildi.

ÜMİT KOCASAKAL BOYKOTU DELDİ

Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı adaylığını açıklayan ancak yeterli imzayı toplayamayan CHP'li Ümit Kocasakal, partisinin aldığı CNN Türk'ü boykot kararına uymadı. Kocasakal, Başak Şengül'ün programına katılarak boykotu delmişti.

CHP'de CNN Türk boykotunu delen Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek disipline sevk edildi

İREM ÇİÇEK DE BOYKOT KARARINA UYMADI

Boykotu delen bir diğer isim de İrem Çiçek oldu. Çiçek, önceki akşam Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katıldı. İrem Çiçek, boykotu delme kararını Twitter'dan şu sözlerle duyurdu "CHP'de bir görevim yok. Avukatlık mesleğime devam ediyorum. Boykottan haberim var. Daha önce olduğu gibi doğru bildiğimizi her mecrada anlatmaya devam."

CHP'de CNN Türk boykotunu delen Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek disipline sevk edildi

DİSİPLİNE SEVK EDİLDİLER

Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek, partilerinin aldığı CNN Türk'ü boykot kararına uymadıkları için istemiyle disipline sevk edildi.

A HABER'E ÇIKAN İSİM DE DİSİPLİNDE

2019 ekim ayının sonlarına doğru Sabah'a konuşan ve geçtiğimiz günlerde A Haber'e çıkan Mehmet Sevigen de aynı taleple disipline sevk edilen bir diğer isim oldu.

NE OLMUŞTU?

3 Şubat'ta yapılan CHP MYK'sında alınan kararı Tuncay Özkan açıklamıştı. Özkan, CNN Türk'ün "Partiye ve partililere tuzak kurma, kötü gösterme ve gerçekleri çarpıtma gayretleri nedeniyle kanalın yayın ve programlarına katılınmaması kararı alındı. Yöneticisinden üyesine hiçbir partilimiz CNN Türk kanalına çıkmayacak, yayınlarına katılmayacak ve tuzaklarını boşa çıkartacaktır. Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza CNN Türk yayınlarını izlememelerini, çocuklarına izletmemelerini tavsiye ediyoruz." sözleriyle açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Sevigen İrem Çiçek Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title