Haberler

Cenk Tosun, Valencia'yı da Boş Geçmedi!

Güncelleme:

Everton forması giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Valencia ile oynanan karşılaşmada şık bir gole imza attı.

Geçen sezon Premier Lig'de gösterdiği performansla büyük alkış alan Cenk Tosun, gollerine kaldığı yerden devam ediyor.

Milli futbolcu, Valencia ile oynanan hazırlık karşılaşmasının 17. dakikasında takımının berberlik golünü kaydetti. Walcot'un pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Cenk, yaptığı düzgün vuruşla Valencia kalecisi Neto'yu mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmayı ise Valencia 3-2 kazandı.

CENK TOSUN, GEÇEN SEZONU 5 GOLLE KAPATMIŞTI

Cenk Tosun geçen sezon Everton formasıyla çıktığı 14 Premier Lig maçında 5 gol atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Valencia Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Andsmero denizli:

Balon cenk. Orada neden tribünlerle tartışmıyorsun?

2
97
yanıtYanıtla
Tasarımcı:

Futbolcuya sataşan, çakmak, çakı, taş vs. atan salak taraftarlar olmadığı için olabilir mi acaba?

yanıt29
yanıt1
Adam gibi adam cenk kıskançlıktan çatlağemii:

Cenk adam gibi adam catlayin kıskançlıktan emiri. .

yanıt2
yanıt1
Co hart:

Kimden gitti Bjk den gitti atacak tabi.Kalite farkı.

32
14
yanıtYanıtla
WEDEWEDE:

ŞL TSRİHİNDE 8 0 SONUÖLA MAĞLUP OLAN İLK TAKIM OLDUGU İÇİN SASIRDIK

yanıt1
yanıt6
Hakan:

İnşallah sakatlanmaz . . harika oynuyor . .

44
2
yanıtYanıtla
kartal:

yaşa tosunum benim

36
5
yanıtYanıtla
Frankfut:

Bu haber sitesini anlamak mümkün değil anlamaktan şahsen güçlük çekiyurum cenkın takımı 3,2 yenilmiş hale siz cenki övüyursunuz pes valahi

10
20
yanıtYanıtla
asaf ali:

cenk in takımı kazansa hem cenk i hem takımı överdi. takımı kaybetti fakat cenk güzel bir gol attığı için sadece cenk i övüyor. artık haberleri okumayı, yorumlamayı, anlamayı öğrenin. bu ne geri kalmışlık böyle.

yanıt0
yanıt1
S Mustafa:

Helal olsun, güzel gol, devamini bekleriz

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title