Haberler

Çaykur Rizespor Kulübü, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i sildi

Güncelleme:

TFF Başkanı'nın sahibi olduğu Limak şirketinin Çaykur Rizespor'a sponsor olduğu haberinden sonra ortalık çalkalanmıştı. Yaşananların ardından Rizespor'un sponsor şirketleri arasından Limak şirketinin ismi silindi. Servet Yardımcı'nın şirketi Dati ve ona bağlı iştirakleri de çıkartıldı.

Ajansspor'un haberine göre; Çaykur Rizespor, sponsor sayfasından TFF Başkanı Nihat Özdemir'in şirketi Limak Enerji ile Servet Yardımcı'nın şirketi Dati ve ona bağlı iştirakleri çıkarttı.

Çaykur Rizespor Kulübü, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i sildi

TEPKİ YAĞDI

TFF Başkanı'a bağlı şirket olan Limak'ın Rize'ye sponsor olması futbolseverlerin tepkisini çekmişti. Spor yorumcuları Ali Ece, Serdar Ali Çelikler ve Uğur Karakullukçu bu konuda TFF Başkanı'nı sert eleştirmişti. Yaşananların ardından Rizespor kulübü, Limak şirketi ve Servet Yardımcı'nın şirketi Dati ve ona bağlı iştirakleri sildi.

Çaykur Rizespor Kulübü, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i sildiİlk hali

Çaykur Rizespor Kulübü, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i sildiSon Hali

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Haberler

500

Yorumlar (2)

Uğur Duran:

Hepimiz 2 senedir biliyorduk zaten Rize'nin ligde kalması için Federasyonun çalıştığını... futbol yıllardır sahada oynanmıyor, masada oynanıyor.

159
36
yanıtYanıtla
Mert Yoruk:

Oğulcan konusundan belliydi zaten

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title