Haberler

Canlı yayında vatandaşı "Üzerinizde büyü var" diyerek böyle dolandırıyorlar

Güncelleme:

Dolunay TV'de yayınlanan ve kendisini Metafizik Uzmanı olarak tanıtan Hakan Kenan'ın sunduğu programda, vatandaşlar "Üzerinizde büyü var" denilerek dolandırılıyor. Büyü ile korkutulan vatandaşlara ücretli şekilde dini kitaplar satılmaya çalışılıyor.

Haberler.com/ Dolunay Tv'de yayınlanan ve Metafizik Uzmanı olarak gösterilen Hakan Kenan'ın sunduğu programda, vatandaşın dini duyguları sömürülerek dua kitapları satılıyor.

Programın sunumunu yapan ve kendisine hoca diye hitap edilen Hakan Kenan'ın 'ücretsiz arama' diye duyurduğu telefon numarasını arayan vatandaşlardan isim-soyisim, doğum tarihi ve anne adı gibi bilgiler alınarak, "Ekibimiz daha sonra sizlere geri dönüş yapacak" deniliyor.

VATANDAŞI BÜYÜYLE KORKUTUYORLAR

Birkaç gün sonra ise geri dönüş yapılarak, "Hakan Kenan hocamızı arayarak sıkıntılarınızı dile getirmişsiniz. Hocamız, yaptığı istişareler sonrası üzerinizde yoğun şekilde büyü olduğunu tespit etti. Ama merak etmeyin Allah'ın izniyle hocamızın dualarıyla bu sorunu def edeceksiniz. 21 günlük uygulama süresi var, bu sürenin sonunda hiçbir sorununuz kalmayacak" denilerek, adresiniz isteniyor ve dua kitabı göndereceklerini söylüyorlar.

BÜYÜYÜ ÖNE SÜRÜP ÜCRETLİ DUA KİTABI SATIYORLAR

"Bu dua kitabı nedir?" diye sorduğunuzda ise "Hocamızın Mekke ve Medine'den getirdiği kitaplar" diye yanıt veriliyor. Ücretli mi diye sorduğunuzda ise 109 lira gibi ücreti olduğu söyleniyor.

GÖZLER RTÜK'E ÇEVRİLDİ

Son dönemlerde TV kanallarına yönelik denetimlerini yoğunlaştıran RTÜK'ün Dolunay TV'de "Üzerinizde büyü var" denilerek vatandaşların dini duygularının sömürüldüğü yayınla ilgili bir çalışma yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Cep Telefonu Dolunay TV Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (32)

osman kartal:

zamanı olan varsa bende üfürebilirim, akşam 7 den sonra

10
8
yanıtYanıtla
TELESKOP:

Ulkede mal cok oldugu muddetce bunun gibi sahtekarlarda bitmez. Ne zaman uyanacak bu millet.

11
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Bende aradım yanlış isim doğum tarihi verdim 2 gün sonra arayacağız dediler sizde yoğun büyü var dediler tam şebeke kurmuşlar

12
0
yanıtYanıtla
tükürüksüz üfürük:

pandemi nedeni ile türükürüksüz üflenir. para möhim degil

10
2
yanıtYanıtla
Kadir kadri:

Rütük dini kanallara kesinlikle dokunmuyor görmezden geliyor. İnsanların dini duygularını alet edip dolandırıyorlar kanllarda cennete götüren terlikler satıldı yanmayan kefenler satıdı ozaman rütük uyuyormuydu. Bunlar nabza göre şerbet vermeyi iyi biliyorlar.

8
3
yanıtYanıtla
SUSKUN:

o kadar cahil bir kesim var ki bunun gibi karaktersiz şahızlara inanıyorlar sen duanı et şükürünü et ver sadakanı fakire fukaraya yetime yardımcı ol allahın iznıyle hic birsey olma az kafa kullanmak gerek

10
1
yanıtYanıtla
Büyü uzaktan anlaşılmaz:

Çiftlikbank Memed az bile yapmış bunlara. Ne kadar salak var bu ülkede ya

yanıt3
yanıt2
BİLİRKİŞİ RAPORU:

Merak etmeyin . Milletimiz bu tür kişilere asla inanmaz. Milletimiz neyin ne olduğunu araştıran bir millettir. İçiniz rahat olsun.

4
5
yanıtYanıtla
1453:

ironi

yanıt2
yanıt0
Hakan:

inanıyorlar bu adama 7. 000 lira veren birini tanıyorum hala medet umuyor maalesef

yanıt5
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title