Haberler

Çankırı Tekvandoda İddialı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, sosyal belediyecilik kapsamında Çankırı’da iyi bir noktaya getirdiği ve spora meraklı gençlerin dikkatini çekmeyi başardığı amatör spor branşlarını desteklemeye devam ediyor.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, sosyal belediyecilik kapsamında Çankırı'da iyi bir noktaya getirdiği ve spora meraklı gençlerin dikkatini çekmeyi başardığı amatör spor branşlarını desteklemeye devam ediyor.

Kulüp bünyesinde gençleri özellikle olimpik branşlara yönlendirerek katkı sağlamaya çalışan Başkan Dinç, tekvandoda da iddiasını sürdürüyor. Antrenör Ayhan Arslan gözetiminde çalışan tekvando takımı, antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor. Haftanın altı günü kuşaklara göre çalışmalarını sürdüren takım, geçmiş dönemlerde Minikler kategorisinde elde ettiği Türkiye üçüncülüğünün üstüne çıkmak istiyor. Dinç, hedeflerinin milli takımlara sporcu göndermek olduğunu belirterek "Tekvando branşında da Türkiye Şampiyonluğunu zorlamak istiyoruz" dedi.

Antrenör Arslan'a ve takımına inancının tam olduğunu belirten Dinç, 30 Kasım-3 Aralık 2017 tarihleri arasında Isparta'da yapılacak olan Türkiye Tekvando Şampiyonası'nı büyük bir heyecanla beklediklerini ifade etti. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ayhan Arslan İrfan Dinç Çankırı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title