Haberler

Büyük Erkekler 3.grup Ferdi Boks Şampiyonası Sona Erdi

Ağrı Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Türkiye Boks Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan, Büyük Erkekler 3.grup Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası müsabakaları sona erdi.

Ağrı Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Türkiye Boks Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan, Büyük Erkekler 3.grup Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası müsabakaları sona erdi.

Ağrı'da düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonası 3. Grup Müsabakaları, yapılan final karşılaşmalarıyla sona erdi.

2 bin 500 kişilik Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyona, 24 ilden 87 sporcu katıldı. Müsabakaların son gününde, erkekler 46-49, 52, 56, 60, 64, 69, 75, 81, 91 ve artı 91 kiloda final karşılaşmaları yapıldı.

Şampiyonanın ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren sporculara madalya verildi.

Organizasyonda kategorilerinde dereceye giren sporcular şöyle:

46-49 kilo; 1. Tolgahan Öztürk / 2. Ramazan Özbuğanlı

52 kiloda; 1. Cem Gün / 2. Ömer Ay

56 kiloda; 1. Ali İhsan Alagas / 2. Savaş Ürgün / 3. Ersin Kartal- Muhammet Ersin Emir

60 kiloda; 1. Hakan Doğan / 2. Burak Yücel / 3. Cumali Aziz- Adem Kartal

64 kiloda; 1. Muhammet Gültekin / 2. Orhan Yıldırım/ 3. Ali Rıza Aysın- İbrahim Hakkı Gezer

69 kiloda; 1.Rahman Aydın / 2. Hakan Tosun / 3. Baycan Tuncer- Muhammet Kaya

75 kiloda; 1.Serhat Güler / 2. Mert Kemal Ergün / 3. İlyas Tekin- Batuhan Kılıç

81 kiloda; 1.Bayram Malkan / 2. Aşık Sözügüzel / 3. Mehmet Aktaş-Royal Mamadlı

91 kiloda; 1. Yetiş Kaya / 2. Emir Kara / 3. Brader Koyun- Adem Koç

+91 kiloda; Eren Uzun / 2. Kemal Şen / 3. Önder Nuri Malkoç-Ensar Çolak - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Ağrı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title