Haberler

Bursaspor'un yeni başkanı Mesut Mestan oldu

Bursaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa Mesut Mestan ve yönetimi seçildi.
Bursaspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu, 1079 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede başkanlığa tek aday olarak giren Mesut Mestan, genel kurul üyelerine yaptığı konuşmada kendisine yönelik sataşmalara cevap vereceğini belirterek, "4 kez aday oldum ve kimsenin adamı olmadım. Eğer öyle olsaydı 4 seçimi de kaybetmezdim. Eğer birisinin adamı olacaksam sizlerin adamı olurum. Bursaspor'un bana ihtiyacı olduğunu gördüm ve Bursaspor'u da sahipsiz bırakamazdım. Hiç kimse Bursaspor'un üzerinde değildir. Birlik beraberliği sağladık şampiyon olduk olduk. Koltuk sevdalısı hiçbir zaman olmadım. Çok atıp tutanlar keşke aday olsalardı da ben de gücüme göre yardım ederdim. Herkes kaçtı biz medeni cesaretimizle aday olduk. Bizim taraftarımız çok akıllıdır. Her şeyin farkındalar" diye konuştu.
Mesut Mestan, yapılan açık oylama sonucunda yeşil beyazlı kulübün yeni başkanı oldu. Akabinde başkan Mestan, teşekkür ederek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarına poz verdi.
Ayrıca Bursaspor Bağımsız Denetleme Kurulu'na ise Tayfur Serdar Güllülü'nün listesi seçildi.
Bursaspor Kulübü'nün yeni başkanı ve yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Yönetim Kurulu
Asil: Mesut Mestan, Ahmet Eraslan, Erol Turan, Uğur Çelikyay, Kıvanç Cakalıoğlu, Konuralp Yeşil, Fatih Öztürk, Fatih Öztürk, Serhat Yıldırır, Ali Büyükkurt, Ersin Toker, Serkan Subaşı, Yavuz Aman, Yıldırım Hacıoğlu.
Yedek: Rıdvan Özkan, Ali Nazım Tekelioğlu, Erdinç Doğan, Burak Yağız, Alper Akar, Ali Ağır.
Disiplin Kurulu (Asil): Av. Mustafa Kemal Şençayır, Av. Sungurtekin Öztan, Av. Umut Önel.
Disiplin Kurulu (Yedek): Av. Cihan Kayrak, Av. Aygül Arda, Av. Engin Demir.
TFF Delege Kurulu (Asil): Besim Hacıoğulları, Hasan Başaran, Mustafa Kemal Gürmen, Mehmet Çakman.
TFF Delege Kurulu (Yedek): Ali Yüksel Deliçay, İlhan Biçer, Fehim Ferik, Ersoy Saitoğlu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
Başkanlık seçimi
Mesut Mestan'ın konuşması
Basın mensuplarına poz verilmesi
Detaylar


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mesut Mestan Bursaspor Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title