Haberler

Bursaspor ligin en hırçın takımlarından

Güncelleme:

TFF 1'inci Lig'de mücadele veren Bursaspor, geride kalan maçlarda hırçın görüntüsüyle dikkat çekti.

TFF 1'inci Lig'de mücadele veren Bursaspor, geride kalan maçlarda hırçın görüntüsüyle dikkat çekti. 3 maçta eksik kalan Bursa temscilsi, geçtiğimiz sezonun genelinde ise yalnızca bir kırmızı kart görmüştü.

Son oynanan Cesar Grup Ümraniyespor karşılaşmasında toplamda 10 sarı kart ve bir kırmızı kart çıktı. Böylelikle mücadele, ligin en hırçın karşılaşmalarından biri olurken; yeşil beyazlılarda 6 oyuncu sarı kart gördü. Bu oyunculardan takım kaptanları Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı ile Iasmin Latovlevici, kart sınırına ulaştı. Haftasonu İstanbulspor deplasmanına gidecek olan Bursaspor'da bu 3 oyuncu, kart görmeleri halinde bir sonraki hafta iç sahada oynanacak olan Balıkesirspor karşısında cezalı duruma düşecek.

8'inci haftası tamamlanan ligde Bursaspor, 3 maçı da eksik tamamladı. Fatih Karagümrük karşısında Ozan İsmail Koç, Adana Demirspor karşısında Burak Altıparmak ve son olarak Cesar Grup Ümraniyespor karşısında Mamadou Diarra, gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bursasporlu oyuncular, bu sezon ligde ise toplamda 22 sarı kart ve 3 kırmızı kart gördü. Bursa temsilcisi, bu istatistikle ligin en hırçın takımları arasında yer aldı.

Geçtiğimiz sezon ise Süper Lig'de mücadele veren Bursaspor, sezonun genelini yalnızca bir kırmızı kartla tamamlamıştı. Söz konusu kart da ligin son haftasında oynanan Yeni Malatyaspor deplasmanında çıktı.


- Bursa
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title