Haberler

    Bursaspor'dan Transferde Tam İsabet

    Bursaspor, transferde tam anlamıyla nokta atışı yaptı. Aytaç, Sakho, Umut ve Latovlevici'den gol katkısı alan Timsah'ta 3 isim dışında yeni gelenler oyuncular sıklıkla süre şansı buldu.

    Bursaspor'da mevcut kadro içerisinde gol sevinci yaşayan tüm isimler yeni transferlerden oluştu. Aytaç, Sakho, Umut ve Latovlevici'den gol katkısı alan Timsahta 3 isim dışında yeni gelenler oyuncular sıklıkla süre şansı buldu.
    Spor Toto Süper Ligde yeni sezon öncesinde kadroda revizyona giden Bursaspor, dış transferde 12 oyuncuyu bünyesinde katmıştı. Ligde geride kalan haftalar baz alındığında ise yeşil beyazlılar, bu transferlerin büyük bir kısmından önemli bir katkı aldı. 8 gol atan Bursaspor'da takımdan ayrılan William Troost-Ekong dışında atılan 7 golün tamamı yeni transferlerden geldi. Bu süreçte Aytaç Kara, Diafra Sakho, Umut Meraş ve son olarak Iasmin Latovlevici gol sevinci yaşadı.
    AYTAÇ İLE SAKHO KENDİNİ BULDU
    Geçtiğimiz sezonu Evkur Yeni Malatyasporda geçiren ve 29 lig maçına çıkan Aytaç Kara, 4 gol ve 5 asist ile sezonu tamamlarken bu sezon da istikrarını sürdürdü. Samet Aybabanın tüm lig maçlarında ilk 11de şans tanıdığı 25 yaşındaki oyuncu, aynı zamanda Timsahın en golcü oyuncusu oldu. Yeşil beyazlıların bir diğer transferi Diafra Sakho ise forma giydiği 6 Süper Lig maçında 2 kez gol sevinci yaşadı. Özellikle bu 2 golü ilk 2 maçında kaydeden Senegalli forvet, Aybabanın da en güvendiği oyuncular arasında yer aldı.
    UMUT SÜPER LİG'E ÇABUK ALIŞTI
    Yeşil beyazlıların kadrosuna kattığı genç isim Umut Meraş da MKE Ankaragücü maçında attığı golle takımına 3 puanı getirdi. Henüz 22 yaşında olan ve ilk kez bu sezon Süper Lig deneyimini yaşayan Umut Meraş, son 5 maçın da ilk 11inde şans buldu. Performansı merak konusu olan Tunay Torun ise son oynanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sahanın en iyilerinden oldu. Gol pozisyonlarına giren 28 yaşındaki gurbetçi oyuncu, bir de asist gerçekleştirdi.
    BADJI, CHEDJOU, LIMA VE SAIVET GÖZDELERDEN
    Bursasporda öne çıkan diğer oyunculardan Iasmin Latovlevici de bu sezon 4üncü maçında ilk golünü kaydetti. 1 yıl 9 ay 12 gün sonra yeniden gol sevinci yaşayan Latovlevici, forma giydiği 4 maçta da tam süre aldı. Bu isimlerin yanı sıra Stephane Badji, Aurelien Chedjou, Allano Lima ve Henri Saivet de Samet Aybabadan sıklıkla forma şansı bulan isimler arasında bulunuyor. Öte yandan süre almakta zorlanan Umut Nayir 22 dakika, Jani Atanasov da  3 dakika oynadı. Santiago Vergini ise henüz forma giymedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aytaç Kara Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title