Haberler

Bursaspor'dan, Bilet Fiyatlarında İndirim

Taraftarlardan bilet fiyatlarının yüksek olduğuna dair gelen eleştirileri değerlendiren Bursaspor Kulübü Yönetiminin, bilet fiyatlarında indirime gitme kararı aldığı bildirildi.

Taraftarlardan bilet fiyatlarının yüksek olduğuna dair gelen eleştirileri değerlendiren Bursaspor Kulübü Yönetiminin, bilet fiyatlarında indirime gitme kararı aldığı bildirildi.

Kulüp internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda bazı kararların alındığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özdemir'e, yeni genel müdür ataması yapılana kadar Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcılığının tüm görev ve yetkilerinin verildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, kulübümün daha kurumsal bir yapıya sahip olması için idari yapılanmada bir takım değişiklikler ve düzenlemeler yapılacağı açıklandı.

-3 büyüklerin maçlarında eski tarife-

Açıklamada şunlara yer verildi:

"Toplantının diğer gündem maddelerinden biri ise bizi her maçımıza gelerek destekleyen cefakar ve coşkulu taraftarlarımızın, son dönemlerde Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynadığımız müsabakalara yeteri kadar ilgi göstermemesiydi. Buna göre, kamuoyunda oluşan bilet fiyatlarının yüksek olduğuna dair yapılan eleştirileri değerlendiren yönetim kurulumuz, Spor Toto Süper Lig'de oynanacak müsabakaların bilet fiyatlarını yeniden düzenledi. Spor Toto Süper Lig 2011 - 2012 Sezonunda A Takımımızın iç sahada oynayacağı Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor müsabakaları için belirlenen bilet fiyatları aynen devam edecektir. Yukarıda belirtilen 3 müsabakanın dışında kalan takımlarla oynanacak müsabakaların bilet fiyatlarında yönetim kurulumuzca düzenlemeye gidilmiştir."

Yeni bilet fiyatları ise şöyle:

VIP A-B 1.Sıra 350 TL'den 300 TL'ye, VIP A-B 2-6. sıralar 250 TL'den 200 TL'ye, Kapalı A-B-C tribünü 125 TL'den 100 TL'ye, Maraton tribünü 40 TL'den 30 TL'ye, Kapalı Kale Arkası tribünü 25 TL'den 20 TL'ye, Açık Kale Arkası tribünü ve misafir tribünü bilet fiyatları 15 TL'den 10 TL'ye indirildi. Takımın Play-Off müsabakalarına katılması durumunda, o müsabakaların bilet fiyatlarının daha sonra belirleneceği ve yapılan bu indirimin, kombine alan taraftarların mağdur olmayacağı şekilde düzenlendiği de bildirildi.

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title