Haberler

Bursaspor'da Engin İpekoğlu İlk Antrenmanına Çıktı... -Raşit Çetiner, Kulüp Çalışanları ve Futbolcularla Vedalaştı

Bursaspor, Yeni Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ile İlk Antrenmanını Yaptı.

Bursaspor, yeni teknik direktörü Engin İpekoğlu ile ilk antrenmanını yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan İpekoğlu, Bursaspor'un başarısı için elinden geleni yapacağını, bu konuda tüm Bursaspor kamuoyundan destek beklediklerini söyledi.

Etik olarak Çetiner'in ardından görev almayı uygun görmediğini dile getiren İpekoğlu, ''Ancak Raşit Çetiner beni başkana önermiş. Başkan da kalmamı isteyince teklifi kabul ettim'' dedi.

Yeşil-beyazlı futbolcuların, Engin İpekoğlu nezaretinde yağmur altında yaptıkları antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Atroskopi ameliyatı geçiren Serdar Aziz ile Orhan Alemdar'ın hafif yürüyüş yaptığı antrenman, 15 dakikalık bölümün ardından basın mensuplarına kapatıldı.

Bu arada, teknik direktörlük görevinden istifa eden Raşit Çetiner, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde kulüp çalışanları ve futbolcularla vedalaştı.

Çetiner, gazetecilere yaptığı açıklamada, istifasının Bursaspor'a hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

İşler iyi gitmeyince aynaya baktığını ve sorumluluğun kendisinde olduğunu gördüğü için istifa kararı aldığını dile getiren Çetiner, şunları kaydetti:

''Buradan ayrılırken 1.5 yıl boyunca kale gibi arkamızda duran başkan Levent Kızıl'a, canla başla gönüllerini ortaya koyan futbolcularıma, kent dinamiklerine, valimize, özellikle belediye başkanımız Hikmet Şahin'e, basın mensuplarına, bizlere anlayış gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hiç kimseye bir kırgınlığım yok. Herkesle son derece medeni bir şekilde ayrılıyorum. İnanıyorum ki bu takım iyi işler yapacaktır. Her zaman Bursaspor'a yardım etmek ateşiyle yanıp tutuşuyor olacağım. İstifa kararını Fenerbahçe maçından önce almıştım, ama 'kazanınca gitti' demesinler diye ve bunun yanı sıra başkanımız Levent Kızıl'ın söylemleri üzerine göreve devam etmiştim.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title