Haberler

Bursa'da, Sevgilisi Tarafından Yakılarak Öldürülen Kadının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Bursa'da, sevgilisi tarafından üzerine benzin dökülüp yakılarak öldürülen talihsiz kadının kan donduran yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Bursa'da barışmak için buluştuğu sevgilisi tarafından seyir halindeki otomobilde üzerine benzin dökülüp ateşe verildikten sonra yola atılan genç kadının kan donduran yeni görüntüleri ortaya çıktı. Yakıldıktan sonra sevgilisi tarafından arabadan çırılçıplak atılan genç kadının son anlarıyla alakalı yeni görüntülerde, sokaktaki kadına vatandaşların yardım ettiği görülüyor.

"YÜZLERCE KADININ ÖLDÜRÜLMESİNE GÖZ YUMUYORUZ"

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, yanarak katledilen kadının anne ve babasını ziyaret etti. Vatansever ailesini Bursa'da bulunan evlerinde ziyaret eden Orhan Sarıbal, her yıl yüzlerce kadının erkekler tarafından öldürülmesinin göz yumulamayacak bir utanç olduğunu söyledi. Sarıbal, "Artık yeter, gerçekten yeter. Biz bu toplumsal meselenin etrafından dolanarak her yıl yüzlerce kadının öldürülmesine göz yumuyoruz. Gelin kanunlardan başlayarak toplumsal bir duruş sergileyelim" dedi.

Bursa'da, Sevgilisi Tarafından Yakılarak Öldürülen Kadının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

"BU SERİ ERKEK CİNAYETİDİR"

Bir ülkede hem de her yıl sayısı artarak yüzlerce kadının öldürülmesinin erkek terörü olduğunu açıklayan Sarıbal, "Hiç uzatmayalım ve uyduruk hafifletici gerekçeler aramayalım. Bunun adı erkek terörüdür. ve bu caniler terör kapsamında yargılanmalı. ya da bir kadını öldüren cani o yıl işlenen tüm cinayetlerden cezalandırılmalı. Çünkü bir ülkede her yıl yüzlerce kadın, erkekler tarafından öldürülüyorsa, bu seri erkek cinayetidir. Kadınlarımız, kimsesiz, sahipsiz, çaresiz, bırakılamaz. Bu utanç yetmedi mi? Harekete geçmek ve gerçekten bazı şeylerin değişmesi için daha kaç kadının ölmesi gerekiyor' şeklinde konuştu.

Bursa'da, Sevgilisi Tarafından Yakılarak Öldürülen Kadının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

"BU CANİ DE AFTAN YARARLANACAK MI?"

Sarıbal, hükümetin ve ortağının hala ısrarla af kapsamında kadın katilleri, çocuk tacizcileri, hırsızları, uyuşturucu satıcılarını ve dolandırıcıları serbest bırakmaya çalıştığını ileri sürerek, "Peki bu cani de aftan yararlanacak mı? Vatansever ve daha binlerce mağdur acılı ailenin yaşadıkları sizi ilgilendirmiyor mu? Siz affetseniz de bu insanlar nasıl af edecek?" diye sordu.

Gözyaşlarına hakim olamayan baba Aydın Vatansever, af kararına sert tepki göstererek, bu ve benzeri canilerin başta idam olmak üzere en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

ŞENGÜL SON PAYLAŞIMINDA "ACI VERMEDEN SEVİLMELİYİZ" YAZDI

Şengül Vatansever'in sosyal medya hesabından 2 Eylül'de yaptığı son paylaşımı ise herkesi duygulandırdı. Vatansever, sanki başına gelecekleri hissetmişçesine yaptığı paylaşımda, "Mesele sevmek değil azizim, kime sorsam herkes seviyor zaten. Mühim olan güzel sevebilmek, kırmadan, dökmeden, yormadan, acıtmadan" ifadelerini kullandı.

KAN DONDURAN YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan barışmak için buluştuğu sevgilisi tarafından seyir halindeki otomobilde üzerine benzin dökülüp ateşe verildikten sonra yola atılan genç kadının kan donduran yeni görüntüleri ortaya çıktı. Yakıldıktan sonra sevgilisi tarafından arabadan çırılçıplak atılan genç kadının son anlarıyla alakalı yeni görüntülerde, sokaktaki kadına vatandaşların yardım ettiği görülüyor. -

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (39)

ogün:

Serefsiz heriff adi köpek

18
1
yanıtYanıtla
Dış Mihrak:

Daha dün Antalya da bir kadın aynı sebepten 7 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde öldürüldü. Can çekişirken bile çocuğuna su verip sakinleştirmeye çalışmış. Ana yüreği nede olsa. Bir gerçeğin altını çizmek isterim. Ne ülkemizde nede dünyada kadına şiddetin yüzde yüz çözümü bulunamamıştır. Ama bu VAHŞETİ en aza indirmek için devletin yapması gereken işler olduğu gibi, bütün toplumun da buna destek olması gerekmektedir. Ve en önemlisi işe KENDİMİZDEN başlamaktır. Doğru mu?

19
0
yanıtYanıtla
devletin dini adalettir yoksa felakettir:

Önce adalet mekanizmasından başlamak gerek kardeş. .

yanıt4
yanıt0
:

SİTEDE BİR HABER DAHA VAR ŞUANDA . 4 AYRI SUÇTAN CEZASI OLAN VE CEZAEVİ FİRARİSİ BİNDİĞİ MİNÜBÜSTE BİR KADINI DÖVMEYE KALKIŞMIŞ . İŞTE ÜLKENİN VE ADELET SİSTEMİNİN ÖZETİ BU . ADAM ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK MİNİBÜSE OTOBÜSE AVM LERDE GEZİYOR . KİMSE İŞİNİ DÜZGÜN YAPMIYOR . HERKES YAN GELİP YATARAK MAAŞINI ALMANIN DERDİNDE . AMA OTUR MUHABBET ET POLİS OLSUN DOKTOR AVUKAT MÜHENDİS VS. VS. HEPSİ DALLARINDA OSCARLIK .

18
0
yanıtYanıtla
yeni türkiye:

hayaldi gerçek oldu. HERKES CEBİNİ doldurmakla ihalelerle yolun bulma peşinde. .

yanıt3
yanıt0
Hamid ÇELİKEL:

Orta çağdan gelen Muhammed Peygamberin dini çağımız zihniyetinden daha merhametli, daha adil, daha insancıl. Resul, bu cinayete kısasa kısas der; bu köpeğin canı alınırdı. Kendimi babanın yerine koyuyorum; kafayı oynatıyorum. TCK ve CMK sayesinde bu adamın en fazla yatacağı 12 yıl, belki biraz daha fazla olacak. Böyle bir adalet olmamalı. Adalet vicdanları rahatlattığı sürece adalettir. Geride maktulun kan bağı olanları hayatını karartacaksın.

12
3
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

bunu yapan şerefsizi de diri diri yakacaksın. . adi pislik. . sizde kendinize erkeğim diyorsunuz. .

13
1
yanıtYanıtla
HATAY:

HER NE OLURSA OLSUN BİR CANLIYI YAKMAK NE KADAR ĞÜNAH ALLAH ÖLEN ABLAYA RAHMET ETSİN YAPANI DA KAHRETSİN

12
1
yanıtYanıtla
Selda:

Bu adamı iyi bir falakaya çekeceksin sonra ağır hapis. Şerefsiz herif.

9
3
yanıtYanıtla
vanlı duman:

bir erkek olarak içim yandı alah yardımcısı olsun

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title