Haberler

Bursa'da 4 Ayağı Kesilmiş Yavru Kedi Ölüsü Bulundu

Güncelleme:

Türkiye, bacakları kesilmiş halde bulunan yavru köpeğin şokunu yaşarken benzer bir haber de Bursa'dan geldi. Yıldırım ilçesinde bacakları kesilmiş yavru kedi ölüsü bulundu.

Türkiye, Sakarya'da bacakları kesilmiş halde bulunan yavru köpek şokunu atlatamamışken bir başka korkunç haber de Bursa'dan geldi.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, 4 ayağı kesilmiş yavru kedi ölüsü bulundu. Polis, vahşeti gerçekleştirenleri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Vatan Caddesi'nde vatandaşlar, kaldırım üzerinde 4 ayağı kesilmiş yavru kedi ölüsünü fark ederek durumu polis ve belediye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Yıldırım Belediyesi Veterinerlik ekipleri, 1 aylık olduğu değerlendirilen yavru kediyi alıp, hekimliğe götürdü. Polis ekipleri, yavru kediyi eziyet çektirerek öldürenleri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Vatandaşlar, vahşete büyük tepki gösterdi.

Sakarya'da bulunan ayakları kesilmiş yavru köpek Türkiye'yi şoke etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Vatan Caddesi Yıldırım 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (112)

bi insan:

bunları suriyeliler yapıyor. onlarda vicdanın ahlakın zerresi yok. nankör bir halk.

14
9
yanıtYanıtla
dil mera:

suçluları da hemen bulmuşsunuz. . . başka bir ırktan çıkarsa özür dileyecekmisiniz?

yanıt1
yanıt2
KONYA''LI:

ARKADAŞLAR BU CANİLİĞİ SURİYELİ''LER YAPIYOR. KAMU OYUNDAN GİZLENİYOR !!

12
7
yanıtYanıtla
Özlem kayapinar Özlem kayapinar:

Bunlar secim e az kala yapılan kasıtlı haberler amaç hükümet i karalamak hangi ibnenin çocuğu yapıyorsa.

9
9
yanıtYanıtla
mehdi:

ne alakası var piskopatlıkla hükümet karalamasının herşeye siyaset sokmayın be manyağın teki doğramış işte hayvanı chp lide olabilir akp lide olabilir hdp li yada diğer partilerdende olabilir. günahı vebali farkedecekmi ?

yanıt1
yanıt0
Tamam onlarda can ama..:

Bilinçli yapmayın böyle saçma sapan haberlerikafayı kedi köpekle bozdunuz.

0
12
yanıtYanıtla
....:

Inan bana samimi soyluyorum bana gore o yavrucuklar sen ve senin gibi dusunenlerden cok ama cok daha degerli

yanıt0
yanıt0
ahmet begim:

bu haberler seçim ile gerilen her kesi daha çok germek için yapılıyor. birileri bu günlerde bunları bilerek yapıyor. o iş makinistinin üstüne atılan suçu işlemediği ortada. bunu yapanların maksadı kargaşa çıkarmak.

8
3
yanıtYanıtla
Arkın:

16 senedir aynı hikaye yetti artık gerçekten inanan yok artık

yanıt1
yanıt0
osmanlı:

iş makinesi yapmıştır dimi yine

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title