Haberler

Bursa: Bursastore Kiralanıyor

Bursaspor Genel Sekreteri Murat Yanıklar, Bursastor'un Kiraya Verileceğini Söyledi.

Bursaspor Genel Sekreteri Murat Yanıklar, Bursastor'un kiraya verileceğini söyledi.

Genel Sekreter Murat Yanıklar, geçen yıl şampiyonluk ile birlikte 21 bin adet ürün sattıklarını hatırlatarak, "Bu yıl yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği, Bursastore mağazalarının daha iyi işletilmesi ve aynı zamanda sezon başında açıkladığımız Sportif A.Ş.'nin pilot uygulaması olarak, bir ihale sürecine çıkıp, Bursastore mağazalarını daha iyi işletebilecek kişilere vermeyi uygun gördük. Stadyum, Şehreküstü Bursaray İstasyonu ve Carefour'da olmak üzere 3 noktada mağazamız bulunuyor. Yeni bir nokta üzerinde çalışıyoruz. Bursaspor ticaret ile uğraşmayacak. Amacımız, Bursaspor'u daha da değerli bir marka haline getirmek ve bu işi daha iyi pazarlayabilecek insanlarla çalışmak. Dergistor olsun ya da benzeri tüm projelerde bu sistemi uygulayacağız" dedi.

Lisans haklarının satışı ile gelir elde etme stratejisini uygulayacaklarını anlatan Yanıklar, "Aslında Sportif A.Ş.'lerin temelinde bu yatıyor. Lisans haklarının bir şirkete devri ve bu şirketin yapacağı alt lisans anlaşmaları ile satışının yapılması. Bu bizim sportif A.Ş'ye geçişimiz için bir pilot uygulama. Eğer bunu doğru şekilde kurgulayabilirsek bunu Sportif A.Ş. üzerinden devam ettireceğiz. Bunu İstanbul kulüpleri dışında Kulüplerbirliği uyguluyor. 'Bursaspor'un ismini nerelerde kullanırız? Ne şekilde gelir elde ederiz?' yönetim kurulu olarak bunu işleteceğiz" diye konuştu.

"MAL DEĞİL, MARKA SATACAĞIZ"

Basın Sözcüsü ve aynı zamanda Bursaspor'un pazarlamadan sorumlu yöneticisi Turgay Dursun ise, yönetim olarak Bursaspor markasını iyi bir yere getirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlattı. Bursaspor'un markalaşma yolunda önemli adımlar attığını dile getiren Dursun, "Bu marka profesyonellerce yönetilirse kulüp daha fazla gelir elde eder. Mal değil marka satacağız. Herkesin fikirlerine açığız" dedi.

Av. Hakan Öztürk de, verdiği bilgide, "3 mağaza ile beraber Merinos Stadyumu'nda yapımına başlanan mağaza ile birlikte gezici aracın alt sınırı yıllık 150 bin YTL olan açık arttırma yoluyla ihale yapılacak. İkinci yılda ihale bedeline yüzde 20 eklenecek. 2 yıllık kiralama organizasyonu şeklinde yapılacak olan ihalenin şartları gazetelerde yayınlanacak. Artık isim haklarımızı kiralayarak, satarak Bursaspor'a senede en az 500 bin YTL gelir getirecek çalışmalar yapılacak. Merinos stadyumuna 20 bin YTL'lik bir gelir getirecek büfe yapılacak" dedi.

Öztürk, bir diğer önemli konunun ise, 2006 yılı üyelik aidatları olduğunu belirterek, "Tüzüğümüz gereği Aralık önemli bir ay. Aralık'tan öncede tüzüğümüz gereği Kasım ayında yapmamız gereken bir isim listesi duyurusu var. Bu konu ile ilgili daha önce de Bursa'da sıkıntılar yaşanmıştı. İsmimiz niye yayınlanıyor diye problemler çıktı. Bizim elimizde ödemeyenlerin listesi mevcut. İsimlerin çıkmasından sıkıntı yaşayacak olan üyelerimize sesleniyoruz. 30 Kasım`da liste yayınlanacak. Listede isminin yayınlanmamasını istemiyorlarsa üyelerimiz gerekli hassasiyeti göstersinler. Aidatların yatırılması süreci 31 Aralık 2006 tarihidir. Bu tarihe kadar ödeme yapılmazsa üyelikleri otomatik olarakta düşecektir" diye hatırlatmada bulundu.

Av. Hakan Öztürk, ayrıca Denizlispor maçı ile ilgili olarak Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun Bursaspor'dan savunma istediğini belirterek, "Bu maçta Beşiktaş Kulübü'ne edilen küfürler ile ilgili savunma isteniyor. Bildiğiniz gibi daha önce Galatasaray maçından 32 bin 500 YTL para cezası aldık. Buradan gelebilecek ceza büyük bir meblağ olabilir. Bu konuda taraftarlarımızın çok daha hassas olmasını istiyoruz. Temsilciler tek tek edilen küfürleri yazıyorlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik hangi takımlı? Onaylı Randevu Sistemi ne zaman başlıyor? Yeni hastane randevu sistemi başladı mı? Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları açıklandı mı?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title