Haberler

Burdur: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta Takımlarından Yeni Burdur Gençlikspor'da, Geçtiğimiz Hafta Yollarını Ayırdıkları Antrenör Metin Erbilmiş'in Yerine Göreve Fevzi Gündoğdu Getirildi.

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta takımlarından Yeni Burdur Gençlikspor'da, geçtiğimiz hafta yollarını ayırdıkları Antrenör Metin Erbilmiş'in yerine göreve Fevzi Gündoğdu getirildi.

Yeni Burdur Gençlikspor As Başkanı Hüseyin Mengi, takımın istedikleri bir yerde olmadığını söyledi. Teknik Direktör Metin Erbilmiş ile 10 maç oynadıklarını belirten Mengi, "Şu an bulunduğumuz nokta bizim olmak istediğimiz nokta değil. Sezona, 2. lige çıkacağımızı düşündüğümüz bir kadro ile başladık. 10 maç sonunda orta sırada yer almamız bizi kan değişikliği yapmaya götürdü. Metin Erbilmiş ve yardımcısı Kadir Kureş ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte daha iyi yerlere gelebilmek için yeni Teknik Direktörümüz Fevzi Gündoğdu ve Ümit Öztekin ile birlikte çalışcağız" dedi.

Yeni Burdur Gençlikspor Antrenörlüğüne getirilen Fevzi Gündoğdu, "Burdurspor'da 2 yıl önce görev yapmıştım. 2 yıl aradan sonra tekrar Burdurspor'a geldim. İyi bir kadrosu var. Burdur'u iyi tanıyorum. Burdurspor'u layık olduğu yere gelmesi için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title