Haberler

"Burak Yılmaz'a benzetiyorum" diyen Rıdvan Dilmen'den yıldız golcüye büyük övgü: Bizim ligimize fazla

Güncelleme:

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen, 2 gol atan Batshuayi için "Burak Yılmaz'a benzetiyorum iştahını. Benim oyun görüşüm Batshuayi'nin bizim ligimize fazla olduğudur." dedi.

Beşiktaş'ın Alanyaspor karşısında ilk yarısını 3-1 önde kapadığı mücadeleyi Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarında değerlendirdi. Ünlü yorumcu, ilk 45 dakikada 2 gol atan Batshuayi'den övgüyle bahsetti.

'Burak Yılmaz'a benzetiyorum' diyen Rıdvan Dilmen'den yıldız golcüye büyük övgü: Bizim ligimize fazla

"HER OYUN SİSTEMİNDE İYİ BİR SANTRFOR"

Rıdvan Dilmen "Batshuayi'ye iki gol atmasaydı da iyi oyuncu diyebiliriz. Burak Yılmaz'a benzetiyorum iştahını. Benim oyun görüşüm Batsuhayi'nin bizim ligimize fazla olduğudur. Her oyun sisteminde iyi bir santrfor. İkili sistemde daha faydalı olabilir. Savunma arkasına atılan toplarda Beşiktaş'ın gelecek sezon sisteminde önemli bir ayrıntı verdi." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (3)

Eğrioturdoğrukonuş:

Ballıydı kardeşim rakibe çarpan top önünde kaldı. ayrıca maçın ilk yarısında hakem bütün avantajları bjk ya verdi. Welinton kırmızı yemeliydi. o kadar iyiyse şlimdiye kadar nerdeydi? bir maç iyi oynadığı diye süper yakıştırması yapmayın.

8
10
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Bu adamın GS ve BJK hakkındaki yaptığı yorumları tersinden anlamak lazım.

6
4
yanıtYanıtla
senar:

Batshuai yi BJK istemiyorsa TS alsın, kim ne derse desin süper golcü, takım kötü olunca ve fazla eleştirilince demorilize olmuş. Ayrıca Mustafa Muhammed te olabilir, keşke TS bunlardan birini alsa. Ama batshuai yi alsa süper olurdu.??

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title