Haberler

Burak Kut ve Petek Dinçöz Festivalde Gümüşhane'de

Gümüşhane'de bu yıl 19.kez düzenlenecek olan Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Festivalinin final konserinin sanatçıları belli oldu.

Gümüşhane'de bu yıl 19.kez düzenlenecek olan Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Festivalinin final konserinin sanatçıları belli oldu.

Özel bir firmanın sponsor olduğu konserde pop müzik sanatçısı Burak Kut ve Petek Dinçöz'ün sahne alacağı öğrenildi.

Sanatçılardan Burak Kut 2007 yılında yine festival için Gümüşhane'ye gelmişti. Konserin 26 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da Atatürk Stadyumunda değil de Yeni Şehir Stadyumunda yapılacağı bildirildi.

Öte yandan geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl 4 gün sürecek olan festival boyunca mahalli sanatçıların yanısıra her güne ünlü bir sanatçı sahne alacak. Programa göre 23 Ağustos Perşembe günü saat 21.30'da Zafer Meydanında Türk Halk Müziğinin son dönemdeki en güçlü seslerinden Özcan Türe konseri, 24 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da Zafer Meydanında Karadeniz müziğinin parlayan yıldızı Onay Şahin'le Horon Gecesi, 25 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00'da Zafer Meydanında TRT sanatçıları Gülhan Aksoy ve Emine Koç'un katılacağı Türk Halk Müziği konseri yapılacak. Ayrıca 24 Ağustos Cuma günü saat 19.00'da Zafer Meydanında Hilmi Şahballı ve Aşık Kul Nuri Konseri yapılacak. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Petek Dinçöz Burak Kut Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title