Haberler

SPOR Burak Kızılhan: Kadro yapılanmamız Pereira'nın raporlarına göre devam ediyor

Güncelleme:

Burak Kızılhan : Kadro yapılanmamız Pereira'nın raporlarına göre devam ediyor

"Camiamız dosta düşmana birlik ve beraberlik mesajı verdi"

" Fenerbahçe'miz bağımsız Türk mahkemelerinde aklanmıştır"

"Kulübümüzün itibarını iki paralık etmeye çalışanları asla unutmayacağız"

Mustafa AKIN ? Ali DANAŞ / İSTANBUL,(DHA) - Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "Kadro yapılanmamız Pereira'nın raporlarına göre devam ediyor. Aramızdan ayrılacakların yanı sıra bazı takviyelerimiz de olacak" dedi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Temmuz ayı olağan yüksek divan kurulu toplantısında yönetim kurulu faaliyet raporuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Koronavirüs pandemisi sebebiyle 1.5 sene online olarak gerçekleştirilen toplantıların ardından fiziken aynı çatı altında toplanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Burak Kızılhan, "25-26 haziran tarihlerinde olağan seçimli genel kurulumuzu gerçekleştirdik, ilk gün geride kalan 3 senenin muhasebesini yaparak sizlerin eleştirilerini dinledik. İkinci gün ise bir dönem daha asırlık çınarımızın yönetimine layık görüldük. Camiamız dosta düşmana birlik ve beraberlik mesajı verdi" diye konuştu.

"FENERBAHÇE'MİZ BAĞIMSIZ TÜRK MAHKEMELERİNDE AKLANMIŞTIR"

Burak Kızılhan, kumpas davasına ilişkin yaptığı açıklamada, "4 Haziran 2021 tarihinde mahkeme hükmünü açıkladı ve sanıklar cezaya çarptırıldı. İlk günden beri dik duruşundan taviz vermeyen camiamızın ne kadar haklı olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Sonuç; biz kaldık onlar katı kaçamayanlar yüzlerce yıllık cezaları ile ağır yaraları ödemek için cezaevindeler. Bu kiri operasyonun tetikçiliğini yapanları, kulübümüzün itibarını iki paralık etmeye çalışanları asla unutmayacağız. Artık hesap vaktidir ve bu ise bulaşan herkes hesap vermelidir. Bunun hesabını sormak da bizim boynumuzun borcudur. Fenerbahçe'miz bağımsız Türk mahkemelerinde aklanmıştır. Eski başkan ve yöneticilerimiz ile ilgili beraat kararını beklemekteyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz. Haklı davamıza verdiği destek bizim için büyük önem teşkil ediyor. Fenerbahçe adına Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

"KADRO YAPILANMAMIZ PEREİRA'NIN RAPORLARINA GÖRE DEVAM EDİYOR"

Olimpiyatlara en çok sporcu gönderen kulübün Fenerbahçe olduğunu dile getiren Burak Kızılhan, "Bu bizim için sonsuz bir gurur ve paha biçilemez bir değerdir. Tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. Fenerbahçe sizinle gurur duyuyor. Tarihimizde ilk kez çeyrek finale kalma başarısı gösteren kadın voleybol takımımızı tebrik ediyoruz. Futbol A takımımız sezonun 10 maçını büyük sorumluluk alan Emre Belözoğlu ile tamamladık. Kendisine büyük emeği ve son ana kadar verdiği şampiyonluk mücadelesi sebebiyle müteşekkiriz. Kendisiyle görüşme sonrası yola devam etmeme kararı alındı. Her daim bu camianın parçasıdır ve gelecekte yollarımızın kesişmemesi için hiçbir sebep yoktur. 2021-22 sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası'nda Vitor Pereira ile başladık. Kadro yapılanmamız Pereira'nın raporlarına göre devam ediyor. Aramızdan ayrılacakların yanı sıra bazı takviyelerimiz de olacak" ifadelerini kullandı.

Burak Kızılhan'ın ardından kulüp şube sorumluları da divan kurulunda online olarak açıklamalarda bulundu.

SERVET YARDIMCI YDK ÜYESİ OLMAYA HAK KAZANDI

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda 70-60-50ve 40 yılını dolduran üyelere plaketleri, Başkan Ali Koç tarafından takdim edildi. Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Başkanvekili Servet Yardımcı da 25'inci yılını doldurarak yüksek divan kurulu üyesi olmaya hak kazandı. Öte yandan Vakt-i Fener tablosu da salonda yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burak Kızılhan Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title