Haberler

Bülent Ersoy'a Özenen Sinan Akçıl, Gece Yarısı Mağaza Açtırdı

Güncelleme:

Yoğun iş temposu nedeniyle alışveriş yapmaya fırsat bulamayan Sinan Akçıl, İstinyePark AVM'de mağaza açtırarak gece yarısı alışveriş yaptı.

Yoğun iş temposu nedeniyle alışveriş yapmaya fırsat bulamayan Sinan Akçıl, önceki gün gece yarısı İstinyePark AVM'de mağaza açtırdı.

"KENDİME ZAMAN AYIRIP ALIŞVERİŞE GELDİM"

Bu sırada fotoğrafını çeken muhabirlere "Uzun aradan sonra ilk kez boş günüm. Kendime zaman ayırıp alışveriş yapmaya geldim" dedi.

BÜLENT ERSOY'U HATIRLATTI

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy da gece yarısı yaptığı alışveriş operasyonlarıyla tanınıyor.

Sinan Akçıl böyle görüntülendi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Sinan Akçıl Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (46)

BOŞ:

sana o yoğunluğu yaşatanlara yazıklar olsun kardeş. Ses mi var sende. Yaptığın şarkılarda ilkokul tekerlemeleri gibi. Bide mağaza açtırınca habercileri çağırmanda ayrı bir vasatlık. .

18
0
yanıtYanıtla
ZAMAZİNGO:

Zaten sizde magazinciler olarak gecenin bir yarısı Sinan mağaza açtırır diye nöbet tutuyordunuz avmde.

15
1
yanıtYanıtla
müsafir:

mağazayı açan razı alışveriş eden razı bize iyi alışverişler demek düşer.

4
6
yanıtYanıtla
ZAGOR:

HEDİ LENNNNNN

yanıt5
yanıt1
marko:

haberciler nerden gelmis sinan aramis olmasin taklitci yaramaz seni

10
0
yanıtYanıtla
FAKİR:

PARA HER KAPIYI AÇAR DEDİKLERİ BU OLSA GEREK

9
0
yanıtYanıtla
ŞİNASİ FERACETTİN DANABAŞ:

bir de asil takım olan FENERBAHÇELİ sin bu yakışıyor mu sana SİNAN cığım

6
3
yanıtYanıtla
He he:

Bayan kapıyı içerden açıyor. Galiba mağazada yatmış. ;)

7
2
yanıtYanıtla
asd:

Bı mazanın tek gırısı oldugunu dusunen idiot

yanıt0
yanıt1
BİLMİŞ:

Alo paparazzi mi? Bu gece saat tam 23:30 da . . . yerdeki . . . dükkanı alış-veriş için açtıracam. Haberiniz olsun gelin de prim yapalım. (O. o)

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title