Haberler

Hijyen kurallarını hiçe sayıp sahte peynir üreten firma, 55 bin lira ceza kesilerek kapatıldı

Güncelleme:

Kocasinan Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü kontrol görevlileri tarafından "kayseri@tarimorman.gov.tr" adresine yapılan ihbar üzerine ilçe sınırları içerisinde bulunan bir işletmeye Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte dün akşam baskın düzenlendi.

SAHTE PEYNİR ÜRETİYORLARDI

Yapılan baskında işletmenin onaysız olarak sağlıksız koşullarda ve uygun olmayan ham madde kullanarak sahte peynir ürettiği tespit edildi. İşletmede insan tüketimine uygun olmayan ve onaysız olarak üretildiği tespit edilen yaklaşık 3 ton süt ürünü ve muhtelif ham maddeler kontrol görevlileri eşliğinde belediyeye ait çöp aracına dökülerek imha edildi.

Sahte peynir üreten işletmeye engel! 55 bin lira ceza kesilen fabrika kapatıldı

55 BİN 734 LİRA CEZA

Ayrıca işletmeye 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince 55 bin 754 TL idari para cezası kesilerek, faaliyeti durduruldu.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için sürekli ve etkin gıda denetimlerinin mesai mefhumu gözetmeksizin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Sahte peynir üreten işletmeye engel! 55 bin lira ceza kesilen fabrika kapatıldı

Hijyen kurallarını hiçe sayıp sahte peynir üreten firma, 55 bin lira ceza kesilerek kapatıldı

Hijyen kurallarını hiçe sayıp sahte peynir üreten firma, 55 bin lira ceza kesilerek kapatıldı

Hijyen kurallarını hiçe sayıp sahte peynir üreten firma, 55 bin lira ceza kesilerek kapatıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kocasinan Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı!
500

Yorumlar (97)

Temel:

Para cezası neki.. Hapis cezası hapis. İnsan hayatıyla oynuyorlar.

208
1
yanıtYanıtla
HAKKI AYDIN BULUT KARAGÜNDOSTU:

İDAM EDİLSİNLER KARDAŞ BUNLARIN YAŞAMASINA GEREK YOKTUR

yanıt1
yanıt1
AFAROZ:

İHBAR EDİLMEZSE FAALİYETİNE HALEN DEVAM EDECEKMİŞ. BU DEMEK OLUYOR Kİ DENETİM SIFIR.

82
2
yanıtYanıtla
işletmeci:

Ticari ruhsatı olan her yer zaten denetleniyor minumum 6 ay denetleme süresi var. Bu işyeri nin ruhsatsız olduğu besbelli kaçak sahte üretim yapılıyor diyor. Ruhsatı olmayan işletme haliyle şikayet ihbar yolu ile bulunup gereken yapılıp kapatılacaktır.

yanıt52
yanıt1
nur:

Sen evinde bu işi yapsan kim seni ihbar etmeden arayabilir mesela?

yanıt0
yanıt0
Garip:

Bu adamlar kacak ruhsatsiz peynir yapiyor peki kacak ruhsatsiz calisan ve peynir ureten bu teroristlerden kimler hangi marketler urun aliyor! Bence bunlarada ceza kesmek gerekiyor

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

55000 Ceza nedir ki ? Adamlar 1 Haftalık Kâr bedeli bile o kesilen cezanın 2 katıdır. Kapatılması iyi olmuş ama ceza niteliğinde 55000 tl çok düşük bir rakam. Yazacaksınız 2 - 3 Milyon lira ceza bakın bakalım bu tür oyunlar dönebiliyor mu bir daha.

79
1
yanıtYanıtla
habersiz:

niye haberimiz yok . para cezası mı verilir böle insanlara t. c kimlik bile vermiyeceksin acından gebersin . devlette hiç bir işini yapamasın

72
2
yanıtYanıtla
aga:

baska marka ile baska yerde devam eder onun yerine hapis de olacak yaninda ve ayni dk en az ceza yirmi yil ve her kim orda peynir aldi ise tek tek tazminat davasi hakki olacak bu miktar iki milyon dolara kadar gidecek ben burda alsam haberim olmaz piskolojim bozulur onun icin halk da dava etme hakki verilecek her dava icin ayri ceza uygulanacak

63
2
yanıtYanıtla
leduni:

firmanın adını yazında bilelim alışveriş yapmayalım

64
1
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title