Haberler

Boşanma Davasını Davul ile Kutlayıp, Kına Dağıttı

Güncelleme:

Bursa'da yaşanan olayda boşanma davasını adliye önünde davul ve dümbelek ile kutlayan kadın, vatandaşlara kına dağıttı. Genellikle düğünlerde yapılan eğlence bu kez boşanma davasında yapıldı.

Bursa'da boşanma davasını adliye önünde davul ve dümbelek ile kutlayan kadın, vatandaşlara kına dağıttı.

BOŞANMA DAVASI AÇILDI

Meryem Karaş (47), 5 yıl önce M.N.A. (71) ile evlendi. Mutlu beraberlik ile başlayan çift, son zamanlarda anlaşamamaya başladı. Bunun üzerine Karaş, Bursa Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

DAVULLA GELDİ, KINA DAĞITTI

Karakaş, boşanma davasının görüleceği ilk gün duruşmaya davul ve dümbelek ile geldi. Duruşmanın ardından dümbelek ve davul çaldıran Karaş, vatandaşlara kına dağıttı. Çok mutlu olduğunu ifade eden Meryem Karaş, çiftetelli oynadı. Adliye önünde renkli görüntüler oluşurken, vatandaşlar meraklı gözlerle Karaş'ı izledi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Boşandığı için mutluğu olduğunu söyleyen Karaş, "Bugün çok mutluyum, boşanıyorum. Eşimle aramızda geçimsizlik vardı. Bugün tekrar özgürlüğüme kavuşuyorum. Beni ölümle tehdit etti. Bugün çok sevinçliyim. Tamamen bittiğinde daha da sevinçli olacağım. Dava 10. aya ertelendi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (17)

Sfghjkkl xvbnnm:

Adama geçmiş olsun kurtulmuş

14
2
yanıtYanıtla
Bir Dost:

adamı bir kaç seneye öbür tarafa yollarım dedi plan tutmayıp bu beni öldürür de ölmez deyip boşadı :))

10
0
yanıtYanıtla
bey:

tabiii canim, her zaman adamlarin sucu! Siz kadinlar hepiniz melek siniz, degil mi?

8
1
yanıtYanıtla
haylaz:

işte böyle 71 yaşındaki adamla evlen amacın ne mal varlıgıdır baktı olmuyor boşan nafaka yeter

7
0
yanıtYanıtla
john sins:

ince gelince boşanmalar azalacak

3
3
yanıtYanıtla
BİZİM KÜLTÜR DEĞİL:

BİRLİKTE YAŞAM DÜĞÜNSÜZ, NİKAHSIZ YAŞAMLAR ARTACAĞI İÇİN ELBETTE BOŞANMALAR AZALACAK :)))

yanıt0
yanıt0
Merve:

Bu kadından boşanan adam asıl tebrik edilmeli boşuna değilmiş anlaşmazlık yaşanması

5
0
yanıtYanıtla
yokartik:

kinada yaksaydin bari , bu neyin kutlamasi böyle ahir zaman kadinlari bi alem

4
1
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Teknologie manyaklari!

5
0
yanıtYanıtla
Kamil:

70 yaşındaki adamla evlenmiş amacı neymiş acaba pardon çok sevmiş. Aşk işte nabarsın para aşkı.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title