Haberler

Bomba iddia! İstanbul'a gelen Ghezzal'ın menajeri, dün akşam G.Saray'la el sıkıştı

Güncelleme:

İstanbul'a geri dönen Rachid Ghezzal'ın menajeri Anoir Fazuli'nin, dün akşam Galatasaraylı yetkililer ile yaptığı görüşmede büyük ölçüde anlaşma sağladığı belirtildi. Siyah-Beyazlılar'ın bir süredir bitirmek için uğraştığı transferde oyuncu cephesi ikna edilmişti. Ancak Galatasaray da cazip bir teklifle manejerle el sıkıştı. Ghezzal, "Galatasaray'da oynamam" açıklamalarını da yalanlamıştı.

Rachid Ghezzal savaşı giderek büyüyor. Geçen sezon çifte kupalı Beşiktaş'ta oyunun lideri olan Cezayirli için Galatasaray'ın ısrarı bitmiyor. Siyah-Beyazlılar'ın Leicester ve Ghezzal'le yaptığı görüşmelerin hızlı ilerlememesi Galatasaray'ın iştahını kabarttı.

Bomba iddia! İstanbul'a gelen Ghezzal'ın menajeri, dün akşam G.Saray'la el sıkıştıGhezzal'ın menajeri Anoir Fazuli

DÜN AKŞAM GÖRÜŞÜLDÜ

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'dan ayrılan Ghezzal'ın menajeri Anoir Fazuli, tekrar şehre döndü. Dün akşam Galatasaraylı yetkililerle yaptığı görüşmede masadan uzlaşarak kalktığı iddia edildi. A Spor yorumcusu Özgür Sancar, dün akşam yapılan görüşmede Ghezzal'ın menajeriyle Galatasaray'ın uzlaştığını öne sürdü.

Bomba iddia! İstanbul'a gelen Ghezzal'ın menajeri, dün akşam G.Saray'la el sıkıştı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rachid Ghezzal Galatasaray Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (2)

ahmet örnek :

bu gs hayırdır lan başka adammı kalmadıda hep beşiktaşın futbolcularına göz koyuyor gs denince burnuma leş kokuları geliyor zaten..

100
119
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

Beşiktaş ne zaman gedson fernandesle ilgilendi galatasaray o zaman rosier ve gezalı aldı sen niye adamların topçusuna salça oluyosun sen salça olursan böyle yaparlar adama işte iyi olmuş

yanıt97
yanıt38
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title