Haberler

Bodrum Centilmen Başkan Nejat İşler

Muğla 1. Amatör Küme takımlarından Gümüşlük Gençlikspor, son maçında Güllük Belediyespor'u 8-0 yenerek grup liderliğini sürdürürken, kulübün başkanlığını yapan ünlü sanatçı Nejat İşler, taraftarların olumsuz tezahüratları yüzünden sahadan çekilmek isteyen rakip takımı müsabakaya devam etmesi konusunda ikna etti, tribünleri susturarak centilmenlik örneği sergiledi.

Muğla 1. Amatör Küme takımlarından Gümüşlük Gençlikspor, son maçında Güllük Belediyespor'u 8-0 yenerek grup liderliğini sürdürürken, kulübün başkanlığını yapan ünlü sanatçı Nejat İşler, taraftarların olumsuz tezahüratları yüzünden sahadan çekilmek isteyen rakip takımı müsabakaya devam etmesi konusunda ikna etti, tribünleri susturarak centilmenlik örneği sergiledi.1. Amatör Küme A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşlük Gençlikspor, 8'inci hafta randevusunda Gümüşlük Sahası'nda konuk ettiği son sıradaki Güllük Belediyespor karşısında oyuna fırtına gibi başladı. Sarı-siyahlı ekip, zayıf rakibi karşısında ilk yardım saatte 5-0 öne geçerken, Başkan Nejat İşler atılan her golde büyük sevinç yaşadı. Bu arada ev sahibi takımın taraftarları da, "Burası Gümüşlük, buradan çıkış yok" şeklinde tezahürata başladı. Farklı mağlubiyetin de etkisiyle moralleri bozulan konuk takım oyuncuları maçı yarıda bırakıp sahayı terketmek istedi. Bunun üzerine bulunduğu yerden koşarak kendi taraftarlarının yanına giden Başkan ler, "Arkadaşlar zaten farklı galip durumdayız, rakip takımı rencide edecek tezahürat yapmayalım, sadece kendi takımıza destek verelim" diyerek tribünleri yatıştırdı. Daha sonra konuk takımın yönetici ve teknik heyetiyle görüşen İşler, maça devam etmelerini sağladı.

Gümüşlük Gençlikspor'un 6-0 galibiyeti ile biten ilk yarının ardından devre arasında futbolcularla da konuşan Nejat İşler, "Galibiyeti garantiledik. İkinci yarıda oyunu rölantiye alın, fazla gol atıp rakibi ezmenin gereği yok" sözleriyle tempoyu düşürmelerini istedi. İkinci yarıda 2 gol daha atan Gümüşlük sahadan 8-0 galip ayrılarak 20 puanla zirvedeki yerini korurken, maç sonunda futbolcularla sevinç yumağı oluşturan İşler, "Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Sporcusu, teknik heyeti, yöneticisi ve taraftarı ile emin adımlarla şampiyonluğa koşuyoruz. Bitime 4 maç kaldı. Hedefimiz bu süreci kayıpsız bitirerek mutlu sona ulaşmak" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nejat İşler Gümüşlük Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title