Haberler

    Bir Zamanlar Süper Lig'de Top Koşturuyorlardı

    Süper Lig'de daha önce önemli takımlarda forma giyen çok sayıda oyuncu, futbol yaşamlarını alt liglerde sürdürüyor. Aralarında Serkan Balcı, Adem Koçak, Tita, Gökhan Ünal, Engin Baytar, İbrahim Akın, Murat Hacıoğlu ve Batuhan Karadeniz'in de bulunduğu çok sayıda oyuncu kariyerlerine TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ile amatör liglerde devam ediyor.

    Bir zamanlar Süper Lig'de forma giyen birçok futbolcu kariyerlerine alt liglerde devam ediyor.

    Süper Lig'de daha önce önemli takımlarda boy gösteren ve aralarında Serkan Balcı, Adem Koçak, Melih Gökçek "Tita", Gökhan Ünal, Engin Baytar, İbrahim Akın, Murat Hacıoğlu ve Batuhan Karadeniz'in de bulunduğu çok sayıda oyuncu kariyerlerini TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ile amatör liglerde sürdürüyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Anadolu takımlarında bir dönem dikkatleri üzerine çeken futbolcuların kimisi performans düşüklüğü kimisi ise ilerleyen yaşlarına bağlı olarak alt liglerde top koşturuyor.

    Süper Lig'de en çok oynayanlar

    TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer'de forma giyen Serkan Balcı ve Adem Koçak ile Gümüşhanespor'un Brezilya asıllı oyuncusu Melih Gökçek "Tita", TFF 3. Lig takımlarından Van Büyükşehir Belediyespor'da oynayan Gökhan Ünal, Süper Lig'de en fazla forma giyen futbolcular arasında yer alıyor.

    Türkiye'nin en üst seviye liginde Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Trabzonspor, Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu'nda top koşturan 34 yaşındaki Serkan Balcı, Türkiye Futbol Federasyonu verilerine göre Süper Lig'de toplamda 423 müsabakada forma giydi.

    MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Ankaraspor, Bursaspor ve Sivasspor'da Süper Lig heyecanı yaşayan 34 yaşındaki Adem Koçak da 369 karşılaşmada görev yaptı.

    Yıllardır Türkiye'de oynayan 36 yaşındaki Brezilya asıllı Melih Gökçek "Tita", Ankaraspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu takımlarında 333 kez sahaya çıktı.

    Gökhan Ünal ise Süper Lig kariyerinde Gençlerbirliği, Kayserispor, Trabzonspor, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor ve Balıkesirspor'un formalarını terletti. Bu ligde 261 maça çıkan 35 yaşındaki Gökhan Ünal, 2005-2006 sezonunda Kayserispor forması altında 25 kez fileleri havalandırarak, gol kralı oldu.

    Engin Baytar ve Kahe amatörde

    Kariyerinin büyük bölümünü Süper Lig'de geçiren Engin Baytar ile Carlos Kahe, futbol yaşamlarını Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) sürdürüyor.

    Süper Lig'de Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Trabzonspor, Galatasaray ve Çaykur Rizespor formalarını toplamda 169 kez giyen 34 yaşındaki Engin Baytar, Karadeniz Ereğli Belediyespor'da top koşturuyor.

    En üst ligde Gençlerbirliği ve Manisaspor'da oynayan 35 yaşındaki Kahe ise Yeni Amasyaspor'da kariyerini devam ettiriyor.

    Süper Lig'den alt liglere

    Geçmişte Süper Lig'de forma giyen, halen kariyerlerine TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve amatör liglerde devam eden oyunculardan bazıları şunlar:

    Futbolcu Takımı

    Süper Lig'de oynadığı takım

    Serkan Balcı Sarıyer (2. Lig) Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Trabzonspor, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu

    Adem Koçak Sarıyer (2. Lig) MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Ankaraspor, Bursaspor, Sivasspor Melih Gökçek

    Tita Gümüşhanespor (2. Lig) Ankaraspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu

    Gökhan Ünal Van Büyükşehir Belediyespor (3. Lig) Gençlerbirliği, Kayserispor, Trabzonspor, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Balıkesirspor

    Engin Baytar Karadeniz Ereğli Belediyespor (BAL) Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Trabzonspor, Galatasaray, Çaykur Rizespor

    İbrahim Akın Altay (2. Lig) Altay, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Sivasspor

    Murat Hacıoğlu Erbaaspor (3. Lig) Bursaspor, Diyarbakırspor, Fenerbahçe, Konyaspor, Ankaraspor, Kocaelispor, Denizlispor

    Batuhan Karadeniz Sakaryaspor (2. Lig) Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor, Elazığspor, Sivasspor

    İskender Alın BUGSAŞ Spor (2. Lig) İstanbul Büyükşehir Belediyespor

    İbrahim Kaş Silivrispor (2. Lig) Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu, Orduspor, Elazığspor

    Yiğit İsmail Gökoğlan Fethiyespor (2. Lig) Manisaspor, Galatasaray, Orduspor, Kayseri Erciyesspor, Akhisar Belediyespor

    İbrahim Öztürk Altay (2. Lig) Bursaspor, Sivasspor Sezer Badur Sakaryaspor (2. Lig) Sivasspor, Trabzonspor, Gaziantepspor, Elazığspor, Antalyaspor

    Emre Özkan Bucaspor (2. Lig) Beşiktaş, Eskişehirspor, Orduspor, Kardemir Karabükspor

    Emre Toraman Bucaspor (2. Lig) Trabzonspor, Sakaryaspor, Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Konyaspor

    Sinan Kurumuş Hatayspor (2. Lig) MKE Ankaragücü, Beşiktaş

    Ali Kuçik Kastamonuspor 1966 (2. Lig) Bucaspor, Beşiktaş, Kardemir Karabükspor

    Mehmet Çakır Tuzlaspor (2. Lig) Gençlerbirliği, MKE Ankaragücü, Ankaraspor, Trabzonspor, Kardemir Karabükspor, Elazığspor

    Kerem Şeras Tuzlaspor (2. Lig) Gençlerbirliği, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Kasımpaşa

    Ayhan Tuna Üzümcü Tuzlaspor (2. Lig) Gençlerbirliği, Beşiktaş, Bursaspor, Antalyaspor

    Serdar Kulbilge Sarıyer (2. Lig) Bursaspor, Fenerbahçe, Kocaelispor, Gençlerbirliği, Gaziantepspor

    Fahri Tatan Şanlıurfaspor (2. Lig) Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Konyaspor, Eskişehirspor, Denizlispor

    Oktay Delibalta Gümüşhanespor (2. Lig) Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu, Antalyaspor

    İbrahim Dağaşan Kemerspor 2003 (3. Lig) Bursaspor, Sivasspor, Antalyaspor, Bucaspor, Kayserispor

    Barış Memiş Anadolu Bağcılarspor (3. Lig) Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor, Adanaspor

    Ozan İpek Anagold 24 Erzincanspor Bursaspor, Mersin İdmanyurdu, Antalyaspor

    Erman Kılıç Anagold 24 Erzincanspor İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor, Galatasaray, Eskişehirspor, Antalyaspor

    Tevfik Köse Sakaryaspor (2. Lig) Ankaraspor, Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Çaykur Rizespor

    Cafercan Aksu Darıca Gençlerbirliği (3. Lig) Galatasaray, Çaykur Rizespor

    Hurşut Meriç Cizrespor (3. Lig) Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor

    Rızvan Şahin Erokspor (3. Lig) İstanbul Büyükşehir Belediyespor

    Behram Zülaloğlu Erokspor (3. Lig) İstanbul Büyükşehir Belediyespor

    Murat Tosun Manisa Sanayispor (Süper Amatör Lig) Ankaraspor, Trabzonspor, Konyaspor

    Carlos Kahe Yeni Amasyaspor (BAL) Gençlerbirliği, Manisaspor

    Kaynak: Skorer / Spor

    Batuhan Karadeniz Engin Baytar Gökhan Ünal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title