Haberler

Bir buçuk metrelik yayın balıklarına büyük ilgi; tanesi 2 bin liradan satılıyor

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta balık pazarında satışa sunulan 80 kilogramlık yayın balıkları vatandaşlardan yoğun rağbet görüyor. Tanesi iki bin liradan satışa sunulan balıklar, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi illere de gönderiliyor.

Kahramanmaraş'taki baraj göletlerinde tutulan yaklaşık bir buçuk metrelik yayın balıkları, satışa sunulduğu balıkçı esnafında vatandaşların ilgisini çekti.

Kahramanmaraş sabit balık pazarındaki bir esnafta satışa sunulan yayın balıklarının her biri yaklaşık 80 kilogram gelirken, tanesi ise iki bin liradan satışa sunuldu. Dev balıkları gören çevredekiler, ellerine cep telefonu alarak fotoğraf çektirmek istedi.

Bir buçuk metrelik yayın balıklarına büyük ilgi; tanesi 2 bin liradan satılıyor

DİĞER İLLERE DE GÖNDERİLİYOR

Kentte balık üretim ve tüketiminin fazla olması insanların balığa olan ilgisini de artırdığını ifade eden balık pazarı esnaflarından İbrahim Sarı, "Soğuk sularda yetişen yayın balıklarıdır bunlar ve yaklaşık 150 kilograma kadar olabiliyor. Şuan burada sergilediğimiz balıkların kilogramı 25 lira ve ağırlıkları ise ortalama 80 kilogram. Buradaki baraj göletlerinde ve üretim tesislerinde çıkan balıklarımız esnaf olarak satıyoruz. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi illere gönderiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kahramanmaraş Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (12)

Kanun:

Geçenlerde bu balıklardan bir kaç kilo aldım; almaz olaydım tadı hiç de güzel değildi. Bu tür balıkları alıp paramızı ve damak zevkimizi rezil etmeyelim !

3
6
yanıtYanıtla
Beceriksiz:

Yapmasını bilememişsindir abisi, yayın balığı tadı somon gibidir ama ağzı olana

yanıt0
yanıt0
MAHMUT DUNCER:

sen balık yeme kardeşim :)

yanıt0
yanıt0
abdabd:

tadı kötü balık yoktur, uygun pişirilmemiş balık vardır

yanıt1
yanıt1
İstanbullu:

Senin ağzının yayı bozulmuştur evlat

yanıt2
yanıt1
Olmadi:

Millette paar coook

3
0
yanıtYanıtla
omega3:

ömrüm öküzlere gravat takmakla geçti omega 3 proteyin balıkta yok balık yosun yediği için omega3 oluyor yani sizde yeşillik yerseniz omega3 kazanırsınız balıkları yemeyin denizin içindeki tehlikeli kimyasallarıda yiyor benden demesi

2
0
yanıtYanıtla
Es26:

Dünyanın en pis balığı. Her şeyi yiyor canlı ölü. Birde suyun dibinde geziyor ve bütün pislikleri topluyor.

2
0
yanıtYanıtla
Ben:

İyi artık balığın kilo fiyatı asgari ücrete ulaşmış. Uçuyoz......

2
0
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Çocuklarımıza bol bol balık yedirelim, cips kola vb. yerine. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title