Haberler

Bilyoner.com'dan 'Eğitim İçin El Ele' Projesi

Türkiye'nin İlk Yasal Şans Oyunları Platformu 'Bilyoner.com', Toplumsal Gelişime Katkıda Bulunmak ve Engelli Vatandaşlara Daha Yaşanabilir Koşullar Oluşturmak Amacıyla Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (Tesyev) ile Birlikte 'Eğitim İçin El Ele' Projesini Başlattı. Projede Engelli Gençlerin Eğitimine Destek Amacıyla Şans Oyunlarından Elde Edilen Gelirin Bir Kısmı Tesyev'e Bağışlanac...

Türkiye'nin ilk yasal şans oyunları platformu 'Bilyoner.com', toplumsal gelişime katkıda bulunmak ve engelli vatandaşlara daha yaşanabilir koşullar oluşturmak amacıyla Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ile birlikte 'Eğitim İçin El Ele' projesini başlattı. Projede engelli gençlerin eğitimine destek amacıyla şans oyunlarından elde edilen gelirin bir kısmı TESYEV'e bağışlanacak, yapılacak bu bağışla üniversitede okuyan ve sosyal güvencesi olmayan 25 engelli gence

eğitim desteği sağlanacak, ayrıca engelli gençlerin ameliyat, protez, rehabilitasyon gibi sağlık yardımları karşılanacak.

Proje ile ilgili Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Aydın Doğan Eğitim Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya UEFA Asbaşkanı ve TESYEV Mütevelli Üyesi Şenes Erzik, TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer, TESYEV Genel Sekreteri İbrahim Gümüşdal ve Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan katıldı.

Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan, projenin kalıcı olması için tüm üyelerini projeye destek vermeye çağırarak, "Bugün 500 bin üyeye ulaşmanın ve üye sayısını büyük bir hızla da artırmaya devam etmenin gururunu yaşıyoruz. İçerisinde ticari faaliyet gösterdiği topluma faydalı olmanın gereği olan sosyal sorumluluk bilinciyle bir adım atmak isteyen Bilyoner.com, hem eğitim hem de spora yapmak istediği katkıyı, engelli vatandaşlarımıza yönelik bir çalışma ile hayata geçirmeyi arzu etmektedir" dedi.

TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer ise, engelliler adına verilecek her desteğin, onları daha iyi koşullar sağlamaya yönelik atılacak her adımın kendileri için sevindirici ve kıymetli olduğunu belirterek, bu açıdan projeye büyük önem verdiklerini, projenin diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olmasını dilediklerini söyledi.

UEFA Asbaşkanı ve TESYEV Mütevelli Üyesi Şenes Erzik ise, eğitimin önemine değinerek, "Karşılaşmada olay çıkaran taraftarların 4'te 3'ü eğitimsiz, ilkokulu bitirmiş, 24 yaş altındaki gençlerimiz. Olayların yüzde 80'inden fazlası alkollü şekilde maça giren şahıslar tarafından çıkarıldı. Bu kişilerin aidiyet hissinin sadece bulunduğu kentin profesyonel kulübünün taraftarı olmakla şekillendiği, karşısındaki rakip değil düşman olarak gördüğü araştırma sonuçlarında ortaya çıkmış. Yani eğitim çok önemli. Bunu

başarabilirsek güzel günler bizim olur. Ama bu nüfus artışıyla ve altyapı eksiğiyle ne derece başarabiliriz, bu da soru işareti" ifadelerini kullandı.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title