Haberler

'Bilmeden Konuşuyorlar"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yaşadıkları zor dönemi el birliği ile atlatacaklarını söyledi.

Üst üste gelen Eskişehirspor ve Sivasspor mağlubiyetleri ile zirvedeki büyük avantajını kaybeden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, tüm yaşananlara karşın şampiyon olacaklarını tekrarladı. Yanal, takımda artan sakatlıklara yönelik yapılan spekülasyonlara ise tepki gösterdi.

"TFF'de de paralel yapı var!"

Yanal'ın açıklamaları şu şekilde...

"Belek'teki 10 günlük kampta takımın izin ve maç yaptığı günler dışında çok ağır bir idman programı olmadı. Webo'nun ayak bilekleri zaten problemli, onun sakatlanma riski hep yüksekti. Sow ile Emenike'nin aynı anda sakatlanması ise tamamen tesadüf. Bizim şansızlığımız üç forvet oyuncumuzun da art arda sakatlık yaşaması oldu. Bunun çalışma ağırlığı ile alakası yok. Hele aşırı yükleme ile hiç yok. Zaten takımımızın yaş ortalaması aşırı yüklemeye müsait değil..."

"Konya maçından sonra takıma bir gün izin verdik. Daha sonraki günü rejenerasyon idmanı yaparak geçirdik. Sonra iki gün çalışıp, maç öncesi yine hafif idman yaparak Eskişehir karşısına çıktık. Keza Sivas maçına da öyle... Ama bu eleştirileri yapanlar, puan kayıpları geldi diye bilmeden fikir beyan ediyorlar. Tekrar söylüyorum; şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe'dir ve sezonu da öyle tamamlayacak. Bizim futbolcularımız hem insan olarak kaliteli hem mesleklerini en iyi yapmaya uğraşan bir topluluk. Bu zor dönemi el birliği ile atlatacaklar."

Yusuf Dursun

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Eskişehirspor Ersun Yanal Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title