Haberler

Beşiktaşlı futbolcular Başakşehir galibiyetini Sergen Yalçın'a hediye etti

Güncelleme:

Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir deplasmanında boy gösteren Beşiktaş; Larin, Welinton ve Josef de Souza'nın golleriyle sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılırken, mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular Teknik Direktör Sergen Yalçın'a koştu.

Beşiktaşlı futbolcular Başakşehir galibiyetini Sergen Yalçın'a hediye etti

FUTBOLCULARINI KUTLADI

Gaziantep FK mücadelesinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve Başakşehir deplasmanında karşılaşmayı tribünden takip eden Sergen Yalçın, 90 dakika boyunca oldukça heyecanlıydı. Maçın bitimiyle birlikte saha içinde toplanan siyah-beyazlı futbolcular, Sergen Yalçın'ın bulunduğu locaya giderek teknik direktörlerini alkışladı. Sergen Yalçın da oyuncularının bu jesti karşısında ellerini kaldırarak oyuncularını kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sergen Yalçın Başakşehir Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (4)

GECELERİN YARGICI:

YENİ ALEX FERGUSON TÜRK FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN

7
0
yanıtYanıtla
erdem32:

bir fenerbahçe li olarak kim nederse desin beşiktaş şampiyonlugu fazlasıyla hakediyor. Dün gece iki tane net penaltısı verilmedi. yinede yendiler tebrik etmek lazım.

1
0
yanıtYanıtla
kartal nado:

benim anlamadığım , bu hafta hem bizim maç , maç hemde , anlanya - antalya maçı kupa yarı finalistleri olarak nasıl denk geldi ? çok ilginç tesadüf oldu yani !

0
0
yanıtYanıtla
İso:

Elbet bitecek bu şanslı günleriniz...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title