Haberler

    Beşiktaş'tan Babel'e 2+1 Yıllık İmza

    Beşiktaş'ın bu sezonki en formda ismi Ryan Babel, ülkesi Hollanda'nın Almanya karşısında oynadığı maçın ardından Flamengo'ya yeşil ışık yaktı, yönetim harekete geçti.

    Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, sezon başında Brezilya temsilcisi Flamengo'nun kapısından dönmüştü. 31 yaşındaki kanat oyuncusu, Kırmızı- Siyahlılar'la anlaşmış ancak kulüplerin ortak bir noktada buluşamaması sonrasında takımda kalmıştı.
    Olaylı transfer döneminin ardından Kara Kartal'da iyi bir sezon başlangıcına imza atmayı başaran Babel, 14 karşılaşmada 6 gol ve 1 asistlik performans sergileyip yıldızını parlatmıştı. Beşiktaş'la sezon sonunda kontratı sona erecek olan deneyimli futbolcunun, önceki günkü Hollanda-Almanya mücadelesinin ardından yaptığı açıklamalar, yönetimi harekete geçirdi.
    BAŞKEN DEVREYE GİRDİ
    UEFA Uluslar Ligi'nde Hollanda formasıyla Almanya'ya karşı 3-0 kazandıkları mücadelenin ardından geleceğiyle ilgili olarak, "Flamengo'nun Beşiktaş'la görüştüğünü biliyorum ancak transfer bir sebepten dolayı olmadı. Şu anda Beşiktaş için oynuyorum ve kulübüme saygı duymam lazım. Flamengo çok büyük bir kulüp. Belki bir gün neden olmasın?" sözlerini sarf etmesinin ardından Başkan Fikret Orman devreye girdi.
    ZAMLI KONTRAT
    Başkan'ın, yönetimdeki kurmaylarına sezon sonunda ayrılma sinyali veren tecrübeli futbolcu için milli ara sonrasında görüşme talimatı verdiği bildirildi. Siyah-Beyazlılar'ın, yıldız isim için 2+1 yıllık yeni kontrat hazırlığında olduğu kaydedildi. Kulüpten 2.1 milyon Euro maaş alan Babel'e zamlı kontrat önermeyi planlayan yönetim, bedeli 2.5 milyon Euro'ya çekmeyi planladığı öğrenildi. (Sporx)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title