Haberler

Beşiktaş'ta 4 İsmin Bileti Kesildi!

Güncelleme:

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in dışında Orkan Çınar ve Enzo Roco ile de yolların ayırması planlanıyor.

Beşiktaş'ta yönetim, gelecek sezon planlarında sözleşmesi bitecek olan Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in dışında Enzo Roco ve Orkan Çınar'a da yer vermeyi planlamıyor. Yılda 1.4 milyon euro kazanan Şilili stoper ile Orkan Çınar'a takım bulmaları durumunda "Her türlü kolaylık" sözü verildi.

ADANA DEMİR GERİ GÖNDERDİ

Orkan Çınar 2017 yılının yaqz transfer döneminde o sezon küme düşen Gaziantepspor'dan transfer edilmiş ve Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanması üzerine Konyaspor'a kiralanmıştı. Son olarak bu sezon başında 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a kiralanmış ve devre arasında siyah beyazlı ekibe geri dönmüştü. Orkan, devre araında geri döndüğü Beşiktaş'ta henüz forma şansı bulabilmiş değil.

ROCO, BEKLENENDEN UZAK ÇIKTI

Şilili futbolcu Enzo Roco, sezon başında Meksika ekiplerinden Cruz Azul'den bedelsiz olarak transfer edilmiş ve beklentilerin uzağında bir performans sergilemişti. Roco, bu sezon Beşiktaş'ta sadece 10 mça çııkmış ve takımına bir gollük katkı sağlamıştı.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Zengin Enzo Roco Beşiktaş Çınar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

BU PEKTEMEK''İ KİMSE NİYE GÖNDERMEYİ DÜŞÜNMÜYOR GÖNDERİLECEKELR LİSTESİNDE EN BAŞTA OLMALI

7
0
yanıtYanıtla
Muhittin:

Yeni hoca orkani cinari bi gormeli Ona sorulmadan gonderilmemeli

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title