Haberler

Beşiktaşlı taraftarlardan havalimanında Karius'a tepki: Go home

Güncelleme:

Beşiktaşlı taraftarlar, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda son haftalarda hatalı goller yiyen Loris Karius'a "Go home Karius" sözleriyle tepki gösterdi. Karius da kendisini protesto eden siyah-beyazlı taraftarlara el salladı.

Süper Lig'in 19. haftasında yarın Gürsel Aksel Stadı'nda Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş, İzmir'e geldi. Adnan Menderes Havalimanı'na saat 16.00'da gelen kafileyi az sayıda taraftar karşıladı. Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda havalimanına gelen futbolseverler kaleci Karius'u protesto etti.

KARİUS TARAFTARLARA EL SALLADI

Tecrübeli kaleci VIP kapısında çıkar çıkmaz tepki gördü. Bir grup Beşiktaşlı Karius'u yuhalayarak, "Go home Karius" tezahüratları yaptı. Alman kaleci ise kendisini protesto edenlere el salladı. Taraftarlar Burak ve Boyd ile ise fotoğraf çekildi. Beşiktaş'ta takımı sahaya Yardımcı Antrenör Şenol Fidan'ın çıkaracağı açıklandı.

KADROYA ALTYAPIDAN 3 İSİM DAHİL EDİLDİ

Beşiktaş'ın 20 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor: "Loris Karius, Utku Yuvakuran, Enzo Roco, Victor Ruiz, Douglas, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Atiba Hutchinson, Burak Yılmaz, N'Koudou, Necip Uysal, Domogoj Vida, İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Abdoulay Diaby."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Kadıköy:

Nerde kaldı cıme to. Şimdi go home. Armutlar. Yakışıklıydı hani. Karius adamdır. Her maç üst oluyo bizde ekmeğimizdeyiz

6
1
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Ne oldu come to beşiktaşa. İşine gelmeyince evine git. Nankör insanlar. Gül gibi kaleci. Her maçı üst yapıyor. Adam gibi adam karius.

3
4
yanıtYanıtla
KUEREZMA DÖNMELİ:

Taraftarın sizi affetmesi için Kuerezma geri dönmeli. Hiç bir neden yokken Kuerazmayı gönderenler onun vebalini ödüyorla. Ama olan Beşiktaşa oluyor.

4
0
yanıtYanıtla
SERCAN 1903:

BURAK YILMAZ VE BOYT TAM BİR REZALET ÖTESİ OYUNCULAR bEŞİKTAŞIN BU HALDE OLMASININ SEBEBİ TRİBÜNLERDE FUTBOL CAHİLLERİNİN TÜREMESİ

1
1
yanıtYanıtla
GS:

Önce come to 8taş sonra go home :)))) Hersene kuşlar eğlendiriyor:)))

1
1
yanıtYanıtla
BJK:

8 yemek Himmet yemekten iyidir. Sen işine bak.

yanıt3
yanıt1
Amasyalı:

Ben bu adamı seviyorum. Sayesinde süper ligin en güzel gollerini yiyoruz. Top 20 listesinde en az 5 golü vardır. Adam gol yemekle kalmıyor, jeneriklik goller yiyor. Her takıma nasip olmaz. Süper ötesi kaleci??

0
0
yanıtYanıtla
gırıkkaleli:

milyon dolarlar verip yabancıları doldurun işte size bjk ve Türk futbolunun hali

0
0
yanıtYanıtla
hakkı:

Takım top oynamıyor, bir şeyler ters gidiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title